Yağmur Ajans Filmcilik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Yağmur Ajans Filmcilik

Şişli, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Meşrutiyet Mah. Dere Sok. Durmuşoğlu İşmer. Kat 5 Daire: 151 Şişli, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 257-7576 ara

Hakkında

Yağmur Ajans Filmcilik:

Yağmur Ajans Filmcilik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü kısa ve uzun metrajlı film üretmek ve işletmek bununla ilgili tesisler kurmak, işletmek, Her türlü gayrimenkuller iktisap edebilir gayrimenkullerini ipotek irtifak intifa vesair mahdut ayni ve şahsi haklarla takyid edebilir satabilir kiralayabilir veya kiraya verebilir başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde kendi lehine ipotek irtifak intifa gibi mahdut ayni haklar tesis edebilir sahip oldukları gayrimenkuller üzerinde ipotek rehin muameleleri yapabilir özellikle ticari işletme rehni muamelelerini yapabilir fek ve terkin edebilir, Her türlü renkli ve siyah beyaz fotoğraf üretmek bunlarla ilgili tesisler kurmak, işletmek, Her türlü renkli ve siyah beyaz video ürünleri üretmek, işletmek ve bununla ilgili tesisler kurmak, işletmek ve 13. 12. 2005 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 255616 sicil no ile kayıtlı firma, 09 Haziran 1989 tarihinde kuruldu. Yağmur Ajans Filmcilik, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan firma. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Yağmur Ajans Fi̇lmci̇li̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

İncelemeler

Merhaba, ben Isparta'dan yazıyorum. oğlum Kürşat 10 yaşında ve Küçük ağa dizisinin başrol oyuncusu Emir Berke'ye ikizi kadar benziyor. Yardım ederseniz şansını denemesini istiyorum. Çok yetenekli bir çocuk. İlgilenirseniz çok memnun olurum saygılarımla...


bende filmde oynıyıcam :) bu ajansı ssevdimm