Vbh Kapı ve Pencere Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Vbh Kapı Ve Pencere Sistemleri

Bağcılar, İstanbul
Vbh Kapı ve Pencere Sistemleri

14 kişiden %92'si beğendi (4.6)

İletişim bilgileri

Adres: Mahmutbey, Küçük Halkalı Cd. No:11, 34218 Bağcılar/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 604-6060 ara

Hakkında

Vbh Kapı ve Pencere Sistemleri:

Vbh Kapı ve Pencere Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yürülükteki ithalat ve ihracat rejimleri ve konuya ilişkin diğer mevzuata riayet etmek kaydıyla silikonlar vidalar mafsallar sürgülü kapılar sürgülü pencereler pencere tenteleri kapı kolları ve bunun gibi ürünler de dahil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı olmaksızın kapı ve pencere mekanizmaları ve kilit sistemleri ile ilgili profiller aksesuarlar ve yedek parçaların üretimini ithalatını ihracatını yapbalilir bunları satın alabilir ve dahili toptan ticareti ile proje bazında bunları imal edebilir. Şirket konusu ile ilgili her nevi makine araç gayrimenkul malları iktisap edebilir her nevi makine araç gayrimenkul malları satabilir mal varlığı dahil menkul ve gayrimenkuller üzerinde irtifak hakkı intifa ve benzeri hakları tesis edebilir kendisinin veya başkalarının sahip olduğu menkul ve gayrimenkuller üzerinde ipotek ve diğer ayni hakları tesis kabul ve fek edebilir ve kendisi ve başkaları için menkul ve gayrimenkuller üzerinde ayni ve sair haklara sahşp olabilir. Şirket işleri ile ilgili olarak yerli ve yabancı banka ve finansal kuruluşlardan kısa orta ve uzun vadeli kredi almak kredi sözleşmeleri yapmak ve gerektiği takdirde bunlar karşılığında veya 3. şahısların borçlarının teminatı olarak menkul ve gayrimenkullerini teminat gösterebilir ipotek edebilir veya bunlar üzerinde sair yükümlülük tesis edebilir ve 12. 10. 2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 498411 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Mayıs 2003 tarihinde kuruldu. Vbh Kapı ve Pencere Sistemleri, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan kurumsal ofis. Bu mekan toplam 14 oy üzerinden 4.6 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.vbh.com.tr

Vbh Kapi ve Pencere Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Kurumsal Ofis

Konum

Bu bölümde Vbh Kapi ve Pencere Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.