vakıfbank

Vakıfbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü

Bağlar, Diyarbakır

(2)

İletişim bilgileri

Adres: Bağcılar Mh. Şanlıurfa Bulvarı, Yenihal 1. Caddesi, Alkansu Apt. B Blok No: 1, Bağlar, Diyarbakır Haritayol tarifi

Telefon: +90 (412) 251-9544 ara

Hakkında

Vakıfbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü: Vakıfbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü Diyarbakır, Bağlar ilçesinde vakıfbank, bölge müdürlüğü. Vakıfbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır, Bağlar ilçesinde yer alan vakıfbank. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Vakifbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • vakıfbank
  • bölge müdürlüğü

İncelemeler

Sayın Yetkili,
Ben Kızın Dicle Üniversitesi Meslek Yüksek Okuluna Kayıt Yaptırmak için 04/09/2014 saat 13:00 te Sur ilçesi İnönü caddesinde bulunan Vakıf Bakası şubesine gitmiştir.Banka kapalı ve darabaları inikti. ATM de kaydını yapmaya çalıştı, olmayınca saat 13:30 bankanın açılmasını beklerken 13:25 te Bankanın iç kısmında bulunan görevlinin Gidin kaydınızı İnternetten yapın sonra ATM den tamamlayın. denmiştir.Çocuğun 'Gişelerden Yapıldığını söylemesi bir şey değişmemiştir. Kamera kayıtlarında mevcuttur. Çocuk Vilayette bulunan Vakıf bank şubesine gitmiştir tüm işlemleri Gişeden yapılmıştır. Sur ilçesi İnönü önünü caddesinde bulunan Şubenin bu olumsuz tutum ve davranışının nedeninin araştırılarak gereken bilgilendirmenin tarafımıza yapılmasını arz ve talep ederim.
Saygılarımla...