Torcanlar İnşaat Yapı San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Torcanlar İnşaat Yapı

Küçükçekmece, İstanbul
Torcanlar İnşaat Yapı

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Mh. Mimar Sinan Cd, Şht. Şenol Ergün Sk. No:43, 34290 Cennet - Küçükçekmece/Küçükçekmece/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 424-1065 ara

Hakkında

Torcanlar İnşaat Yapı:

Torcanlar İnşaat Yapı San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri ticarethane inşaatlarının yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunları gerekirse ifraz veya tevhit etmek resmi kurum ve kuruluşlara terk etmek bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar alım satımı yapmak mülk edinmek ve ipotek almak ipotek vermek, şirket yararına ve her türlü rehin hakkı kurmak ve bunları tescil ve şerh ettirmek şirket taşınmazlarını gerek şirketin ve gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin bankalardan ve diğer kurum ve kişilerden alacağı kredilerin (borçların)teminatını teşkil etmek üzere ipotek verebilir ve alabilir. Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turis tik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek gayrimenkuller üzerine irtifak intifa sükna kat mülkiyeti kat irtifakı şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve 22. 12. 2010 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu krarında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 726229 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Şubat 2010 tarihinde kuruldu. Torcanlar İnşaat Yapı, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan gayrimenkul müteahhidi. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: torcanlarinsaat.com.tr

Torcanlar İnşaat Yapi'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Gayrimenkul Müteahhidi

Konum

Bu bölümde Torcanlar İnşaat Yapi'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.