T.C. Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı

TİKA - Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı

Çankaya, Ankara
TİKA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı

30 kişiden %96'si beğendi (4.8)

İletişim bilgileri

Adres: Eti, Gazi Mustafa Kemal Blv. No: 140, 06570 Çankaya/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 939-7000 ara

Hakkında

TİKA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı: TİKA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı Ankara, Altındağ ilçesinde kurum, devlet kurumu, genel müdürlük. TİKA - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan devlet dairesi. Bu mekan toplam 30 oy üzerinden 4.8 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.tika.gov.tr

Ti̇ka - Türk İşbi̇rli̇ği̇ ve Koordi̇nasyon Ajansi Başkanliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Devlet Dairesi

Konum

Bu bölümde Ti̇ka - Türk İşbi̇rli̇ği̇ ve Koordi̇nasyon Ajansi Başkanliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Merhaba Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nden proje eğitimler programlar ile ilgili birimin sorumlusuyum.Sizden bir konuda bilgi ve destek alabilmemiz mümkün mü ?
Belediye olarak BOSNA HERSEK in MAGLAJ belediyesi ile kardeşlik anlaşmamız mevcut ve bir çok konuda alış verişlerimiz zor zamanlarından desteğimiz söz konusu yalnız bu anlaşmayı daha sağlıklı daha kalıcı ve daha faydalı bir hale getirebilmek amacı ile bir proje planladık fakat desteğe ihtiyacımız var.Detaylar için görüşmeyi dilerim.
SAYGILAR
0312 837 10 73 /136 -137 -174