T-t Turizm Telekomünikasyon Lojistik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

T-T Turizm Telekomünikasyon Lojistik

Arnavutköy, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Ömerli Mh. Hadimköy Yolu, No: 197, Hadimköy, Arnavutköy, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 798-3100 ara

Hakkında

T-T Turizm Telekomünikasyon Lojistik:

T-t Turizm Telekomünikasyon Lojistik San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Kara, hava, deniz ve deniz yolları araçları ile her türlü ticari emtianın yurt içi ve yurt dışı ve transit taşımacılığını yapmak, konuları ile ilgili yerli yabancı gerçek ve tüzel kişilere işbirliği yapmaya başkaları tarafından kısmen veya tamamen yüklenilmiş işleri devir almaya yeni şirketler kurmaya kurulmuş şirketlere iştirak etmeye yurt içinde ve yurtdışında uzun orta ve kısa vadeli teminatlı veya teminatsız istikrazlar akdetmek her nevi nakil ve kefalet almak ve gerektiğinde şirketin menkul gayrimenkul mallarını rehin vermek ipotek etmek karşılık göstermek ve 1. 8. 2012 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 475332 sicil no ile kayıtlı firma, 03 Mayıs 2002 tarihinde kuruldu. T-T Turizm Telekomünikasyon Lojistik, İstanbul, Arnavutköy ilçesinde yer alan taşımacılık. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

T-T Turi̇zm Telekomüni̇kasyon Loji̇sti̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • taşımacılık
  • lojistik
  • taşımacılık
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde T-T Turi̇zm Telekomüni̇kasyon Loji̇sti̇k'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Allah yerin dibine soksun sizi 12 inci ayda kestim fatura ödeyin para mı.