Simin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

Simin İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitim Ve Danışmanlık

Maltepe, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Küçükyalı Merkez Mahallesi Barbaros Hayrettin Sokak Emek Apt. No: 10/1-2 Küçükyalı Maltepe 34840 İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 519-8312 ara

Hakkında

Simin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık:

Simin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

İş yasasının ilgili madde hükümleri gereğince değerlendirilmesi gereken iş ve işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili olarak; iş güvenliği uzmanlığı hizmeti vermek, iş ve işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili eğitim danışmanlık, müşavirlik, proje, denetim, sertifikalandırma, risk değerlendirme analizi ve her türlü ölçümleme ve raporlama hizmetleri vermek. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 697194 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Nisan 2009 tarihinde kuruldu. Simin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Danışmanlık, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Si̇mi̇n İş Sağliği ve Güvenli̇ği̇ Eği̇ti̇m ve Danişmanlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi