Üniversite Hastanesi

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

Selçuklu, Konya
Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

261 kişiden %68'si beğendi (3.4)

İletişim bilgileri

Adres: Yunus Emre, Akyokuş Sk., 42080 Meram/Konya Haritayol tarifi

Telefon: +90 (332) 223-6000 ara

Hakkında

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi: Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Konya, Meram ilçesinde hastane. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, Konya, Selçuklu ilçesinde yer alan Üniversite hastanesi. Bu mekan toplam 261 oy üzerinden 3.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Üniversite Hastanesi. Bu Üniversite hastanesi için 261 kişi oy kullandı ve ortalama 3.4 puan aldı.

Web site adresi: meramtip.com.tr

Meram Tip Fakültesi̇ Hastanesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Meram Tip Fakültesi̇ Hastanesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

İzmir`de çalışıyorum. Bir hekim olarak zaman zaman Konya`ya ziyaretlerde bulunmam esnasında Hastane ziyeretlerinin rahat olması çok güzel. Ancak ziyaretçilerin hijyen koşullarına uymaması sonucu hastane hijyenin ve disiplinin bozulduğunu gördüm. Hele Hastanenin hemen girişinde yaya geçitinin önünde seyyar köftecinin olması ve ortamı dumana boğması bir hekim olarak içimi karartı. Vatandaş bunun farkında olmıyabilir. Ancak Hastane Başhekimliğinin buna derhal el koyması ve sonuçlandırması gerekir. Bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla. Dr. Yusuf Çimen