Şakar İnşaat Mobilya Nakliyat ve Kaynak Suları San. Tic. Ltd

Şakar İnşaat Mobilya Nakliyat Ve Kaynak Suları

Eyüpsultan, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Mithatpaşa Mah. Alibaba Sok. No: 5/a Eyüp Kemerburgaz Mithatpaşa Mah. Cengiz Topel Cad. Nur Sok. No: 1 Eyüpsultan, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Şakar İnşaat Mobilya Nakliyat ve Kaynak Suları:

Şakar İnşaat Mobilya Nakliyat ve Kaynak Suları San. Tic. Ltd.

Konusu ile ilgili ağaç ve ağaçtan mamül olan hernevi eşya mobilya ve malzemeinin imalatı alımı satımı Şirket amacını gerçekleştirebilmek ihtiyacını karşılamak veya kaynaklarını değerlendirmek üzere menkul ve gayrimenkulleri satın alır, satar, kiralar, kiraya verir devredebilir. İpotek ve ticari işletme rehni de dahil olmak üzere menkul ve gayrimenkullerini başka şahısların borçlarına karşılık olarak ipotek vesair ayni ve maddi haklar tesis edebilir. Şirket lehine tesil edilecek rehin ve ipotekleri fek edebilir Şirketin her türlü alacak ve borçlarını teminen türlü şekil ve derecelerde ipotek etmek ipotek almak devir ve ferağ etmek, temlik etmek, mevcut ve tesis edilecek ipotekleri fek ve tadil etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 400231 sicil no ile kayıtlı firma, 30 Temmuz 1998 tarihinde kuruldu. Şakar İnşaat Mobilya Nakliyat ve Kaynak Suları, İstanbul, Eyüpsultan ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Şakar İnşaat Mobi̇lya Nakli̇yat ve Kaynak Sulari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi