Rota Toplu Tüketim İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Rota Toplu Tüketim İç Ve Dış Ticaret

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İSTOÇ Tic. Merkezi No:, 25. Ada Kat: 1 Mahmutbey (Merkez) Mh. Bağcılar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 659-0369 ara

Hakkında

Rota Toplu Tüketim İç ve Dış Ticaret:

Rota Toplu Tüketim İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Her türlü ürün emtia ve yedek parçaların satın alınması, hazırlanması paketlenmesi depo edilmesi toptan ve perakende ticareti. Ticari ve endüstriyel tertibat yer bina ve gayrimenkul hakların kiraya verilmesi veya kiralanması. Konusu ile ilgili ticari endüstriyel ve diğer gayrimenkul lere ilişkin işlemlerin finansmanı için taahhütlere girilmesi Şirketin amaç ve konusuyla ilgili veya yardımcı veya onu kolaylaştırıcı gayrimenkullerin iktisabı ve üzerlerinde her türlü hukuki tasarruflarda bulunulması şirketin amaç ve konusunun gerçekleştirilmesi için ipotek karşılığı veya başka bir teminat ile veya teminatsız ödünç para ve kredi alınması ipotek tesis ve fekedilmesi ticari işletme rehni akdedilmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 480001 sicil no ile kayıtlı firma, 23 Temmuz 2002 tarihinde kuruldu. Rota Toplu Tüketim İç ve Dış Ticaret, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan hırdavat.

Soru & Cevap:

Rota Toplu Tüketi̇m İç ve Diş Ti̇caret'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hırdavat
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Rota Toplu Tüketi̇m İç ve Diş Ti̇caret'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.