Sanat Okulu

Ati Art Sanat Evi / Çanakkale Resim Ve Müzik Atölyesi

Merkez, Çanakkale
Ati Art Sanat Evi / Çanakkale Resim Ve Müzik Atölyesi

79 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Kemalpaşa, Cumhuriyet Blv. No: 27, 17010 Çanakkale Merkez/Çanakkale Haritayol tarifi

Telefon: +90 (541) 575-4052 ara

Hakkında

Ati Art Sanat Evi / Çanakkale Resim Ve Müzik Atölyesi:

AtiArt Sanatevi; 13 yıldır Kütahya’da, vermiş olduğu özel yetenek sınavlarına hazırlık resim kursu ile sanata gönül vermiş gençlerin ideallerindeki akademik sanat eğitimine ulaşabilmelerinin ilk ve en önemli adımını oluşturmaktadır. AtiArt Sanatevi’nden özel yetenek sınavlarına hazırlık kursu almış tüm öğrenciler başta sanat eğitimin öncüsü olan üniversiteler olmak üzere, birden fazla fakülte kazanarak kendi ideallerine en uygun eğitimi seçme şansını elde etmişlerdir. Bizler, 12 yıldır elde ettimiz %100 başarının gururuyla eğitimlerimize devam etmekteyiz. Sizler de özel yetenek sınavlarında başarı elde etmek, ideallerinize kavuşmak ve yeteneklerinizin farkına varmak istiyorsanız, gelin, tanışalım!

Ati Art Sanat Evi / Çanakkale Resim Ve Müzik Atölyesi, Çanakkale, Merkez ilçesinde yer alan sanat okulu. Bu mekan toplam 79 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.atiartsanatevi.com

Ati̇ Art Sanat Evi̇ / Çanakkale Resi̇m ve Müzi̇k Atölyesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Sanat Okulu
  • Eğitim Merkezi
  • Resim

Konum

Bu bölümde Ati̇ Art Sanat Evi̇ / Çanakkale Resi̇m ve Müzi̇k Atölyesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.