özel okul

Renkli Eller Anaokulu

Zeytinburnu, İstanbul

7 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Telsiz Mh. 80 / 1. Sokak, No: 11, Zeytinburnu, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 558-0096 ara

Hakkında

Renkli Eller Anaokulu: Renkli Eller Anaokulu İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde özel okul, kreş, anaokulu, özel okul. Renkli Eller Anaokulu, İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde yer alan özel okul. Bu mekan toplam 7 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.renklieller.org

Renkli̇ Eller Anaokulu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

  • özel okul
  • kreş
  • anaokulu
  • özel okul

Konum

Bu bölümde Renkli̇ Eller Anaokulu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Uzun araştırmalarım dan sonra Renkli eller anaokulunu buldum ilk ay deneme olarak başladık ve cok memnun kaldık ilk başlarda kızım kücük olduğu icin uyum sorunu yaşadık fakat emine ve zeynep öğretmenlerin tavsiyelerini dinleyerek bu dönemi atlattık şimdi iyiki sabır ettik diyorum yoksa surekli anaokulu değiştirmek zorunda kalırdık şimdi gönül rahatlığı ile tavsiye edebiliyorum gercekten iyi bir yer.


zeytinburnu anaokulları arasında en beğendiğim okul 1 yıldır buradayan ve inşallah mezun olacağız buradan özellikle emine öğretmenden cok memnunnum renkli eller annokulu harikasınız


teşekkürler


renkli eller anaokulu öğretmenlerine teşekkür ederim.Bir eğitimci olarak onlardan cok memnunum verdikleri eğitimleri kendim cok rahat gözlemledim ve kızımdaki değişim gercekten cok belirgindi, bir ilkokul öğretmeniyim fakat sınıfımdaki cocukların bir temel eğitim almadıkları cok belli oluyor. Bu yüzden icim rahat ve kızımın burada iyi bir eğitim aldığını biliyorum ve verdikleri emeklerin karşılığı olmadığını en iyi bilen bir eğitimci olarak onlara buradan teşekkür etmek istedim.


ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM.BEN VE İKİZLERİM GAYET MUTLUYUZ.EĞLENİYORUZ ÖĞRENİYORUZ DAHA NE OLSUN Kİ SAYENİZDE ARTIK BİZ MEYVE YİYORUZ.


Zeytinburnu anaokulları arasında en iyilerinden bence renkli eller anaokulundan ve öğretmenlerinden cok memnunuz gerçek anlamda ilgileniyorlar, gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebilirim.


DİĞER KURUMLAR GİBİ PARA TUZAĞI DEĞİL.BEN GERÇEKTEN ÇOK MEMMUNUM KIZIM GAYET MUTLU VE İNANILMAZ DERECE DEĞİŞİKLİKLER VAR.GİZEM ÖĞRETMEN ZEYNEP ÖĞRETMEN VE EMİNE HANIM SİZE MİNNETTARIM.İYİKİ TANIMIŞIZ SİZİ