köpek eğitimi

Profesyonel Köpek Eğitimi Uygulamaları

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Haritayol tarifi

Telefon: +90 (554) 190-0196 ara

Hakkında

Profesyonel Köpek Eğitimi Uygulamaları:

Positive Dogs, İstanbul merkezli olmak üzere Türkiye genelinde 16 eğitim akademisiyle hizmet vermektedir. Tüm köpek eğitimi branşlarının uygulandığı merkezler Avrupa standartlarında dizayn edilmiştir. Tuvalet Eğitimi, puppy eğitimi, temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi, koruma eğitimleri ve tüm branş eğitimleri uygulanmaktadır.

Eğitimler eğitim akademilerinin yanı sıra köpek sahiplerinin yerinde yapılabilmektedir.Bu eğitim modeli özellikle köpeğinden ayrılmak istemeyen köpek sahiplerinin tercih ettiği ve özellikle temel itaat eğitimi-tuvalet eğitimi gibi problemlerin çözümüne yapılacak eğitim çalışmaları içeren paketlerin uygulanırken tercih edilmesi gereken bir yöntemdir.

Köpek eğitimleri paket programlardır. Her bir eğitim paketinin ortalama süresi 4 haftadır. Bu süreci köpeğin yaşı, ırkı ve alacağı eğitim değiştirebilmektedir.

Köpek eğitimi hizmetleri sunan Positive Dogs tüm eğitimlerine garanti vermektedir. Ve bununla birlikte eğitim tamamlandıktan sertifika vererek yavruların mezuniyetlerini sağlamaktadır.

Köpeğinizin eğitim almasını istiyorsanız, Positive Dogs Eğitim Akademisi ile iletişim kurabilirsiniz.

 

Profesyonel Köpek Eğitimi Uygulamaları, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan köpek eğitimi.

Soru & Cevap:

Profesyonel Köpek Eği̇ti̇mi̇ Uygulamalari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • köpek eğitimi
  • köpek eğitim merkezi
  • köpek çiftliği

Konum

Bu bölümde Profesyonel Köpek Eği̇ti̇mi̇ Uygulamalari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.