Özyapar Orman Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti

Özyapar Orman Ürünleri - Marmara Bölge

Başakşehir, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: İkitelli Osb, Keresteciler Sitesi 22. Sokak No: 35 - 37 İkitelli, Başakşehir, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 670-5025 ara

Hakkında

Özyapar Orman Ürünleri - Marmara Bölge: Firmamız merkezi ERZURUM'da bulunan ve 1934'ten bu yana orman ürünleri piyasasında iştigal eden bir şirketin İSTANBUL şubesidir. Laminat Parke (Çamsan,Moonloc,Peli,Krono), Kapı (AGT Door), Sunta-MDF (Yıldız Sunta MDF) gibi orman ürünlerinin ana bayiliği ve dağıtımını yapmaktadır.Laminat Parke 'de 100.000 m2 stok, Kapı 'da siparişe göre Montaja Hazır ve Stoklu Compenent, Sunta-MDF 'de ise kamyon bazında fabrika'dan sevk şeklinde çalışmaktayız.Türkiye'nin en büyük üreticileri ile iş ortaklığı yaparak bir çok markanın ana bayiliğini bulundurmaktayız. Özyapar Orman Ürünleri - Marmara Bölge, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan mdf. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.ozyapar.com.tr

Özyapar Orman Ürünleri̇ - Marmara Bölge'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mdf
  • parke
  • laminat parke
  • orman ürünleri
  • mdf

Konum

Bu bölümde Özyapar Orman Ürünleri̇ - Marmara Bölge'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Sn. Burak Bey ve Yusuf bey toktaşparke osman Toktaş bizden güneşli ideal yapı işinden 5000 tl para kesti biz mağduruz sebebi çıkan fire daire başına 2 metre diye bize yazık değilmi sizin kariyerinize yakışmıyor siz ondan kesmiş siniz oda bizden kesiyor biz alnımizin teri ile kazanıyoruz o parayi ben hakkımı helal etmiyorum.