Özkan Mühendislik Isı Sistemleri ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Özkan Mühendislik Isı Sistemleri

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kurtuluş Cad. No: 218 Dük:A Feriköy Mh. Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 233-3526 ara

Hakkında

Özkan Mühendislik Isı Sistemleri:

Özkan Mühendislik Isı Sistemleri ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Anahtar teslimi proses hatları fabrika ve imalathanelerinin inşaatı ve teknik montajı konut ve toplu konut inşaatı ve tesisatı. Sanayi ticari ve konut kullanımında her türlü doğalgaz dönüşüm ve mühendislik hizmetleri Doğalgaz ile ilgili altyapı mühendislik fizibilite çalışmaları teknik montaj ve anahtar teslimi tesisat imalat ve müteahhitliği hizmetleri. Şirket amacını gerçekleştirmek için gerekli her türlü tesis ve makineler ile gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireli nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebi lir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 512162 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Aralık 2003 tarihinde kuruldu. Özkan Mühendislik Isı Sistemleri, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan doğal gaz sistemleri.

Soru & Cevap:

Özkan Mühendi̇sli̇k Isi Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • doğal gaz sistemleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Özkan Mühendi̇sli̇k Isi Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.