Onur Butik Tekstil Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Onur Butik Tekstil Ürünleri

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Hacımansur Sok. No: 38/40 Osmanbey Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 241-0024 ara

Hakkında

Onur Butik Tekstil Ürünleri:

Onur Butik Tekstil Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Bilumum tekstil ürünlerinin imali, alımı, satımı, ithal ve ihracı, Her türlü ham yarı mamül ve mamül elyaf, iplik, kumaş, manifatura ve bilumum tekstil maddeleri alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak, her çeşit giyim, kumaş, manifatura, mefruşat, hazır giyim ve örme eşyalar, deri ve deriden mamül eşya saraciye eşyası, post ve kürklerin imali, alımı, satımı, ithal ve ihracı Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için yurt içinde e yurt dışında gayrimenkuller alır satar ipotek eder alır rtifak gibi ayni haklar iktisap edebilir bunları başkalarına evir ve ferağ edebilir it rai ve tevhit kat irtifakı kat ülkiyeti tesis eder, ipotekleri uzatır, değiştirir fek eder, iralar, kiraya verir kira aktini tapuya tescil ettirir ayrimenkullerle ve ayni haklarla her çeşit iltizamı ve asarrufi işlemlerde bulunabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 302857 sicil no ile kayıtlı firma, 26 Ağustos 1993 tarihinde kuruldu. Onur Butik Tekstil Ürünleri, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan hazır giyim.

Soru & Cevap:

Onur Buti̇k Teksti̇l Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • hazır giyim
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Onur Buti̇k Teksti̇l Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.