Öncü Güvenlik Sistemleri Elektronik İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Öncü Güvenlik Sistemleri

Beykoz, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kavacık Mah. Yayabeyi Sk. No: 8 Beykoz- İstanbul Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 537-0123 ara

Hakkında

Öncü Güvenlik Sistemleri:

Öncü Güvenlik Sistemleri Elektronik İnşaat Turizm San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Şirket araç ve güvenlik sistemleri alarm sistemleri yangın söndürme sistemleri geçiş kontrol sistemleri diğer araç ve yapı güvenlik sistemlerinin ithalatını dahili ticaretini montajı ve bakımını yapar. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için gayrimenkuller ulaşım ve diğer araçlar alır satar kiralar kiraya verir, ipotek eder alır irtifak gibi aynı haklar iktisap edebilir. İnşaat ifraz ve tevhid kat irtifakı kat mülkiyeti tesis eder. İpotekleri uzatabilir değiştirir fek eder kiralar kiraya verir kira akdini tapuya tescil ettirir gayrimenkullerle ve aynı haklarla her türlü ve çeşit iltizamı ve tasarruf işlemlerde bulunabilir. ve 11. 8. 2008 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 480061 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Temmuz 2002 tarihinde kuruldu. Öncü Güvenlik Sistemleri, İstanbul, Beykoz ilçesinde yer alan güvenlik.

Soru & Cevap:

Öncü Güvenli̇k Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • güvenlik
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Öncü Güvenli̇k Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.