Nefti Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nefti Tekstil

Osmangazi, Bursa

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Bursa Osb, Turuncu Caddesi, 2. Sokak, No: 3, Nilüfer, Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 267-2200 ara

Hakkında

Nefti Tekstil: Nefti Tekstil Bursa, Osmangazi ilçesinde tekstil. Nefti Tekstil, Bursa, Osmangazi ilçesinde yer alan tekstil. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Nefti̇ Teksti̇l'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • tekstil

İncelemeler

HÜSEYİN BEYİN DİKKATİNE

AQUA DIŞ CEPHE TEMİZLİK olarak siz değerli müşterilerimize profesyonel cephe,cam temizlik hizmeti sunuyoruz.Çalışmalarımız müşteri memnuniyeti odaklıdır.Temizlik işlemi esnasında kullandığımız sistem ve kimyasallar profesyonel temizlik ürünleridir.Firmamız bünyesinde bulunan sistem sayesinde vinç,asansör,iskele gibi yardımcı elemanlar kullanmamaktayız.Cephenizde yapmış olduğumuz temizlik hizmeti silme işlemi değildir.

KLASİK YÖNTEMLER İLE DIŞ CEPHE VE CAM TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR
Klasik dış cephe, cam yıkama ve temizleme yöntemlerinde bir kişi vinç yada bina üzerine kurulu bir asansöre binerek beraberindeki deterjanlı kovanın içine bir peluş batırıp çıkarır ve camı yıkar. Ardından bir çekçek ile sıyırarak camı temizler. Bu temizleme ve yıkama yöntemi ile cam köşelerinde pislikler kalır ve çekçek izleri oluşur. Ayrıca camların ek yerleri çekçek ile sıyrılan kirli su ile dolar ve bu kirli su orada kurur. Sonra ilk yağan yağmur ile birlikte camların ek yerlerinde birikerek kurumuş kirler, alt bölümlerdeki camlara doğru iner ve sanki hiç temizlik yapılmamış gibi bir görüntü oluşur. Ayrıca temizlemede kullanılan su, kireç ve Klor içerdiği için cam, kompozit ve mermer ek yerlerinde kalan sulu köpüğün sonraki süreçte oksitlenmesine neden olur. Bu yüzden uzun vade de cam, kompozit ve mermerin ömrü azalır; daha da önemlisi kirli bir görüntü oluşur.
Profesyonel olmayan kişiler tarafından kullanılan asitli kimyasallarla yapılan işlemlerde tamiri olmayan hasarlar oluşmaktadır.Cephenizin hem güvenliği hem temizliği profesyonellerin işidir.

?AQUA DIŞ CEPHE TEMİZLİKTE CAM VE KOMPOZİT TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR?
•· Önce özel bir kimyasal ile dış cephe komple yıkanır. Yıkamadan sonra cihazın kullandığı özel sistem ve özel kimyasal çözelti ile durulama işlemi yapılır.
•· Herhangi bir çekçek işlemi veya kurulamaya ihtiyaç kalmadan yıkanmış yüzey leke kalmadan kendi kendine kurur.
•· Bu özel kimyasal çözelti sayesinde cam, kompozit ve mermer yüzeylerde bir parlaklık oluşur, bu yüzeyler daha geç tozlanır ve kirlenir.
•· Yapılan periyodik temizleme işlemleri binanızın dış cephe ömrünü uzatır ve estetik görün??ümü korur.
ŞARNEME:
A:Temizlik esnasında kullanılacak malzeme ve kimyasallar firmamız tarafından karşılanacaktır.
B:İş güvenliği firmamız tarafından sağlanacaktır.
C:Elektrik hariç tüm giderler firmamız tarafından karşılanacaktır.
D: Çalışan personelin sorumluluk ve sosyal güvencesi firmamıza aittir.
E: Temizliği yapılacak olan yüzeyde bulunan temizlik işlemi yapılmadan önce oluşan hasarlardan firmamız sorumlu degildir.

.

Firmamız olarak göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.
AQUA DIŞ CEPHE TEMİZLİK
FATİH TOMRUK :0545 381 84 04
RAMAZAN TOMRUK :0532 503 33 64