evcil hayvanlar ve akvaryum

Mopsan Veteriner Ürünleri

Maltepe, İstanbul

()

İletişim bilgileri

Adres: Maltepe San. Sit. No: 6 Opel Ertaş Yanı Küçükyalı İş Merkezi C Blok Girne Mh. Maltepe, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 489-6412 ara

Hakkında

Mopsan Veteriner Ürünleri: Mopsan Veteriner Ürünleri İstanbul, Maltepe ilçesinde evcil hayvanlar ve akvaryum, evcil hayvanlar ve akvaryum. Mopsan Veteriner Ürünleri, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan evcil hayvanlar ve akvaryum. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Mopsan veteri̇ner Ürünleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • evcil hayvanlar ve akvaryum

Konum

Bu bölümde Mopsan veteri̇ner Ürünleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Koşuyolunda oturuyorum..Kedim için INdoorCATE alıyorum sürekli..Bugün de aldım ve şaşırdım fiyatına...44.-TL geçen ay 34.-TL ye almıştım...Bu ülkede yıllık enflasyon kabaca %10 geçmiyorken,nasıl oluyor da %30 lara denk gelen bir zam oluyor..Bir ayda neler değişti de zam %30-35 oldu. Bunu Nasıl izah edeceksiniz...Satıcıya söylüyoruz Hedef sizi gösteriyor. Sonuçta bunlar denetimsiz bir ülkede olagelen normal uygulamalar. Dünyada Petrol fiyatları yükselir, gümrük vergileri yükselir ve buna benzer şeyler olur da ; dersin ki girdiler yüksek yağmur yağdı - böyle oldu...ne söyleyeyim !!!