Mert Güvenlik Alarm ve Elektronik Sistemleri San. ve Tic. Ltd

Mert Güvenlik Alarm Ve Elektronik Sistemleri

Şişli, İstanbul
Mert Güvenlik Alarm ve Elektronik Sistemleri

İletişim bilgileri

Adres: D 3 Kamelya Blok. Ozpolat Sit. Aytekin Kotil Cad. 19 Mayis, 34360 Sisli/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 288-7088 ara

Hakkında

Mert Güvenlik Alarm ve Elektronik Sistemleri:

Mert Güvenlik Alarm ve Elektronik Sistemleri San. ve Tic. Ltd.

Her türlü elektrik ve elektronik alarm sistemleri konuşma ve görüntü cihazlarının montaj vede montajlarının yapımı tesis ve montaj sonrası hizmetlerini vermek ve şirketin amacına ulaşabilmesi için her türlü makine ve tesislerini fabrikaların toptan ve perakende satış mağazaları ve bunlara bensez tesisleri gayrimenkulleri iktisap etmek satmak devir ve ferağ etmek kiraya vermek kiraya almak gayrimenkullerin üzerine irtifak intifa sükuna gayrimenkul mükellefiyeti kat mülkiyeti kat irtifakı tesis etmek iktisap devir ve ferağ etmek, Şirket amacına ulaşabilmesi için şirketin borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak alınan ipotekleri fek etmek, Şirket amacına ulaşabilmesi için gerekli gayrimenkulleri satın almak kiralamak devretmek rehin ve ipotek ettirmek başkalarına ait taşınmaz mallarda şirket adına ipotek kabul etmek. Bu tesislerin yapımı için gerekli malzeme ve makineleri satın almak gerekirse satmak şirket amaçlarını gerçekleştirmek için devlet ve özel bankalar ile finans kurumları nezdinde sorunlarını çözmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 508334 sicil no ile kayıtlı firma, 24 Ekim 2003 tarihinde kuruldu. Mert Güvenlik Alarm ve Elektronik Sistemleri, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan .

Soru & Cevap:

Mert Güvenli̇k Alarm ve Elektroni̇k Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Mert Güvenli̇k Alarm ve Elektroni̇k Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.