Mercedes-Benz Bayisi

Mercedes-Benz Has Otomotiv

Esenyurt, İstanbul
Mercedes-Benz Has Otomotiv

280 kişiden %84'si beğendi (4.2)

İletişim bilgileri

Adres: Turgut Özal Mahallesi, 70. Sk. No: 46, 34513 Esenyurt/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 622-8888 ara

Hakkında

Mercedes-Benz Has Otomotiv: Mercedes-Benz Türk A.Ş. Bayi Has Otomotiv'in Resmi Facebook Sayfasıdır. www.has.com.tr

Temelleri Rahmetli Kadir Has tarafından atılan Has Otomotiv, Mercedes-Benz bayiliğine kuruluş yılı olan 1967 yılında Otomarsan' ın kurucu ortağı olarak başladı. Merkezi İstanbul da olan Has Otomotiv İstanbul, İzmir ve Balıkesir de olmak üzere toplam dokuz lokasyonda hizmet vermektedir. Satış Mercedes-Benz sahibi olmak isteyenler Has Otomotiv ile görüşmeden karar vermiyor. Çünkü onlar Has Otomotiv'e güveniyor. Has Otomotiv uzman satış ve satış sonrası kadrosu ile müşterileri büyük bir ailedir. Mercedes-Benz Service Servis noktalarımızda kullanılan test makine ve ekipmanları teknolojinin en son ürünleri olup, servis noktalarında mekanik, elektrik, elektronik, kaporta ve boya hizmetlerini Mercedes-Benz Bayii kalitesiyle sunmaktayız. Orijinal Yedek Parça Ambalajı, özel bir hologram ile güvence altına alınan Mercedes-Benz orijinal yedek parçaları, aracınızdan en yüksek performansı almanızı sağlar. Zor koşullara uzun süre dayanma kapasitesi, malzeme ve işçilik kalitesi, aşınma oranı, montaj uyumu, parça ömrü gibi kriterler, Mercedes-Benz orijinal yedek parçalarını eşsiz kılan önemli özelliklerdir. Mercedes-Benz, orijinal yedek parçaların üretimini son teknolojinin kullanıldığı kalite testlerinden geçirerek araçların yüksek performansını yıllarca korumayı hedeflemektedir. Mercedes-Benz Türk, Daimler AG bağlantılı lojistik altyapısı ile Mercedes-Benz araçlarının orijinal yedek parçalarını en kısa sürede temin etmekte ve Türkiye çapında hizmet veren bayi ve yetkili servislerine ulaştırmaktadır. İlkelerimiz Has Otomotiv Satış ve Satış Sonrası Hizmet ağı, parolamız “Memnuniyetiniz” ilkesiyle farklı ve yeni projeler geliştirmekte ve müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Genç ve dinamik kadromuz, kaliteli hizmet anlayışımızla müşterilerimizin daima yanındayız. Mercedes-Benz Has Otomotiv, İstanbul, Esenyurt ilçesinde yer alan mercedes-benz bayisi. Bu mekan toplam 280 oy üzerinden 4.2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Burası oldukça popüler bir Mercedes-Benz Bayisi. Bu mercedes-benz bayisi için 280 kişi oy kullandı ve ortalama 4.2 puan aldı.

Web site adresi: www.has.com.tr

Mercedes-Benz Has Otomoti̇v'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Mercedes-Benz Bayisi
  • Oto Galeri
  • Araç Bakım ve Onarımı
  • Araba Hizmeti

Konum

Bu bölümde Mercedes-Benz Has Otomoti̇v'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.