İlkokul

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Sincan, Ankara
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

42 kişiden %82'si beğendi (4.1)

İletişim bilgileri

Adres: Plevne, Okul Cd, 06934 Sincan/Ankara Haritayol tarifi

Telefon: +90 (312) 270-3060 ara

Hakkında

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu: Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Ankara, Sincan ilçesinde okul, ilkokul. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Ankara, Sincan ilçesinde yer alan İlkokul. Bu mekan toplam 42 oy üzerinden 4.1 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Mehmet Aki̇f Ersoy İlkokulu'nun kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Mehmet Aki̇f Ersoy İlkokulu'nun haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben okulu görmek istiyorum


Slm ben eski öğrenciniz büşra gürel okul ve öğretmenler çok iyidi çok seviyodum benim hayatımda okadar çok öğretmen olduki ben ilkokul üçüncü sınıf bitene kadar kayaşda vehbi dinçerler ilköğretim okulunda okudum 1- sınıf hocam habibeydi 2- meraldi 3- aydın kutluydu sonra sincana taşındık sizin okula geldim 4ve 5 ömer pamukdu 6-7- 8- de firdevs yeniyaylaydı sonra ben liseye geçtim sincan iş okuluna gittim lise bir lise iki semra hoca lise üç cevat hoca lise dörtde özgür hocaydı özgür kavak kendisi müdür yardımcısıydı ama derslere ara sıra gelsede dersi iyi anlatıyodu geçenlerde bi olay oldu özgür hoca sayesinde özgür hocaylakonuşa konuşa kendime geldim sakinleştim sağolun kendisi başak okulda ben okulu bitirdim ama mesenede facebookda özgür hocamla konuşurum çok iyi ona saygım sonsuzdur


5/j sınıfı şampiyon


biz bu okulda okuyoruz