Mayra İnşaat ve Yapı Teknolojileri Limited Şirketi

Mayra İnşaat Ve Yapı Teknolojileri

Bağcılar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: İstoç Oto Ticaret Merkezi, No: 2 Tem Plaza K. 2, Pk: 34214, Bağcılar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 659-5884 ara

Hakkında

Mayra İnşaat ve Yapı Teknolojileri:

Mayra İnşaat ve Yapı Teknolojileri Limited Şirketi

Resmi ve özel kuruluşlardan, şahıslardan yerler kiralamak arsa bina kiralamak, satın almak, her türlü inşaat onarım, tadilat ve montaj işlerini yapmak veya yaptırmak, inşaat, yol ve harfiyat makinaları, yükleyici makinalar ve bu konu ile ilgili diğer makinaların işletmeciliğini yapmak, bunların yedek parça ve aksesuarlarının alım satımı, ithal ve ihracını yapmak, konut, toplu konut, oteller, fabrikalar, iş merkezleri, ticaret merkezleri, askeri tesisler, karayolları, köprü, dere ıslahı ve altyapı inşaatlarını yapmak veya yaptırmak Şirket konuları ile ilgili gayrimenkul malları almak satmak ipotek almak ve ipotek vermek ipotek feketmek ve ipo tek fekettirmek, gayrimenkulleri kiralamak. Ayni ve şahsi inti faklar tesis etmek ve kabil hakları kabul etmek ayni ve şahsi irtifaklar tesis etmek ve ettirmek ve 1. 2. 2008 tarihinde tes cil edilen tadil mukavelesinde yazılı olan diğer işler
İstanbul Ticaret Odası'na 548936 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Mart 2005 tarihinde kuruldu. Mayra İnşaat ve Yapı Teknolojileri, İstanbul, Bağcılar ilçesinde yer alan inşaat.

Soru & Cevap:

Mayra İnşaat ve Yapi Teknoloji̇leri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • inşaat
  • firma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Mayra İnşaat ve Yapi Teknoloji̇leri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.