Mavi Bilişim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Mavi Bilişim Ve Danışmanlık Hizmetleri

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kefçedede Mah. Halk Cad. Sunar İşmerk. No: 37 Kat 1 Ofis. 112-113 Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 492-1212 ara

Hakkında

Mavi Bilişim ve Danışmanlık Hizmetleri:

Mavi Bilişim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

Mavi Bilişim ve Danışmanlık kurucularının 30 yılı aşkın teorik ve uygulama deneyim lerini kullanarak 1999 yılında sektörün ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak için yazılım geliştirme sürecine başladık. Proje ekibimizde; Gümrük Müşavirleri, Gümrük Çalışanları, Mali Müşavirler, Personel Uzmanları yer aldı. Geliştirilen projeler Gümrük Müşavirliği, şirketlerinde kullanılarak Gümrük ve Dış Ticaret erbabının ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirildi. İşlevsel Fonksiyonları tamamlanan projenin görsel tasarım ve navigasyonu profesyonel bir ekip tarafından geliştirilerek proje tüm ihtiyaçlarınıza tam olarak cevap verecek benzersiz bir çözüme dönüştürüldü. “Bizler, Mavi Bilişim ve Danışmanlık olarak hizmet verdiğimiz kişi ve kuruluşları iş ortaklarımız gibi görerek, hizmet ve servis kalitesini bugüne kadar alıştıkları seviyelerin üzerine çıkartarak; kaliteli, kesintisiz ve sağlıklı servis vermek için her türlü özveri ve özeni göstermeyi kendimize misyon edindik.”
İstanbul Ticaret Odası'na 564652 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Eylül 2005 tarihinde kuruldu. Mavi Bilişim ve Danışmanlık Hizmetleri, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Mavi̇ Bi̇li̇şi̇m ve Danişmanlik Hi̇zmetleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Mavi̇ Bi̇li̇şi̇m ve Danişmanlik Hi̇zmetleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.