Okul

Karşıyaka Behçet Uz Anadolu Lisesi

Karşıyaka, İzmir
Karşıyaka Behçet Uz Anadolu Lisesi

12 kişiden %88'si beğendi (4.4)

İletişim bilgileri

Adres: Cumhuriyet, 6724. Sk. 12-1, 35570 Karşıyaka/İzmir Haritayol tarifi

Hakkında

Karşıyaka Behçet Uz Anadolu Lisesi: Karşıyaka Behçet Uz Anadolu Lisesi İzmir, Karşıyaka ilçesinde okul, lise. Karşıyaka Behçet Uz Anadolu Lisesi, İzmir, Karşıyaka ilçesinde yer alan okul. Bu mekan toplam 12 oy üzerinden 4.4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: bual.meb.k12.tr

Karşiyaka Behçet Uz Anadolu Li̇sesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde Karşiyaka Behçet Uz Anadolu Li̇sesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

ben okul kıyafetini çook merak ediyorum


varoşlarda,ilkokul bile olamayacak nitelikte,alt yapısı olmayan anadolu lisesi olmaya kağıt üstünde hak kazanmış zavallı bir okul.orada okuyan gençlere acıyorum.anneler babalar açın gözünüzü sadece adı anadolu lisesi olan bu okulda zeki çocuklarınızı harcamayın yeni kayıt yaptırdıysanız yol yakınken başka okul arayışında bulunun.çocuklarınızın geleceğini düşünün.büyük bir hata yapıyorsunuz....bu yazımı okuyupta gülenlere sesleniyorum dört yıl sonra başınızı taşlara vurursunuz.çocuklarınızın vebalini taşımayın çok yazık olur.


ilkokuldan bozma bir okul,sözüm ona anadolu lisesi pırlanta gibi gençlere o okulda yazık oluyor.idareciler sac ayağını kurmuşlar,bayan idareci, müdürü parmağında oynatıyor.o okul gençlerin geleceğinin katilidir.okul aile birliğine ayağını sokan bir veli çocuğunu okul birinciliği kontenjanına aldırarak yedi tepe gibi değerli bir üniversite de burslu okutturabilecek şekilde dolaplar çeviriyorlar.okul birinciliğini gerçekten hak eden bir öğrencinin hakkını gasp ediyorlar.buna düpedüz kul hakkı yemek denir .kursaklarında kalsın haram olsun.yazık çok yazık,YAZIKLAR OLSUN!!!!!!


bu okula kaç puanla girebiliriz lütfen bilgilendirin


ben böyle bir okul görmedim.bakımsız minicik l anadolu lisesi demeye bin şahit lazım.yazık burada okuyan çocuklarımıza doğunun ücrasında kalmış gibi