kurum

İtfaiye Daire Başkanlığı

Selçuklu, Konya

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Selçuklu, İtfaiye Daire Bşk. , 42250 Sancak, Konya, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (332) 351-2501 ara

Hakkında

İtfaiye Daire Başkanlığı: İtfaiye Daire Başkanlığı Konya, Selçuklu ilçesinde kurum, itfaiye. İtfaiye Daire Başkanlığı, Konya, Selçuklu ilçesinde yer alan kurum. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

İtfai̇ye Dai̇re Başkanliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kurum
  • itfaiye

Konum

Bu bölümde İtfai̇ye Dai̇re Başkanliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

sayın daire başkanım.
sizi bilgilendirmek amacı ile bu sikayetimi yazıyorum.konya selcuklu yeni otogar yanı mustaş siteleri altında bulunan lokanta şeklindeki iş yerinin yasalara ve kanunlara uymayan şekildeki rahatsız verici konumundan dolayı mahalle sakinleri olarak şikayetciyiz.bu iş yerinin ne rusatı nede her hangi birr odada kaydı bulunmamamktadır.ayrıca vsizin kurumunuzdanda izin name alamamıştır.bizi rahatsız eden konu baca sistemidir.inanın ne yaktıgı belli degildir.
cok yakınında ikamet ettigimiz icin cok rahatsız oluyoruz camlarımızı bile kokudan acamıyoruz.iş yerinin ismi ADANA OCAK BAŞI yeni otogar yanı caminin hemen yakınıdır. kac kere uayarmamaıza ragmen hic bir önlem alınmamıştır. sanıyorum sizdende projesinin olmadıgını düşünüyorum.gereginin yapılmasını arz ederim