İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı Koru Tesisleri İktisadi İşletmesi

İstanbul Ticaret Odası Eğitim Ve Sosyal Hizmetler Vakfı Koru Tesisleri İktisadi İşletmesi

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Kandilli Mah. Ömürtepe Yokuşu Sok. No: 6 Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı Koru Tesisleri İktisadi İşletmesi:

İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı Koru Tesisleri İktisadi İşletmesi

Vakıf amaç ve faaliyetleri ile ilgili her türlü sosyal kültürel eğitim spor dinlenme ihtiytaçlarını karşılamak üzere; Her türlü restaurant cafe büfe lokanta gibi gıda satışını yapılabileceği tesisler ikurmak işletmek kiralamak kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. Her türlü hazır yemek üretimi ve satışını yapmak üretilen yemeklerin servis ve dağıtımını yapmak gerçek ve tüzel kuruluşların yemekli toplantılarının organizasyanlarını yapmak yemek üretim tesislerini kurmak kurulu olanlarını devir almak konularında ticari iktisadi faaliyet göstermek ve 9. 7. 2009 tarihinde tescil edilen vakıf yönetim kurulu kararında yazılı olan diğer işler,
İstanbul Ticaret Odası'na 422475 sicil no ile kayıtlı firma, 22 Haziran 1999 tarihinde kuruldu. İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı Koru Tesisleri İktisadi İşletmesi, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

İstanbul Ti̇caret Odasi Eği̇ti̇m ve Sosyal Hi̇zmetler Vakfi Koru Tesi̇sleri̇ İkti̇sadi̇ İşletmesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi