Eğitim koçu

İstanbul özel Ders,eğitim,koçluk Ve Danışmanlık Merkezi

İstanbul, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Koşuyolu Mah. Kalfa çeşme Sok. No:2/3-Kadıköy (Adres Tarifi: Validebağ Işıklarda, Starbucks Kafe sırasında, Validebağ Eczanesi Üstü 2-3. Kat) Haritayol tarifi

Telefon: +90 (532) 767-3720 ara

Hakkında

İstanbul özel ders,eğitim,koçluk ve danışmanlık merkezi:

"Veliler ve öğrenciler, İstanbul'da üniversiteye hazırlık ve Liselere Hazırlık sürecinde çalışacakları kurumu seçerken "butik" ve "Özel Ders" kavramını doğru tanımlamalıdır. Sınıftaki öğrenci sayısının az olması bir kurumu butik yapmıyor. Öğrencilerimize yapmış olduğumuz Türkiye geneli deneme sınavları, Akademik program ve ders takibi ve öğretmenlerimizle birlikte eğitim danışmanlarımız sürekli olarak öğrencilerimizi kontrol ve takip konusunda başarılı çalışmalar yapıyor ve öğrencileri sınavlara hazırlıyoruz. Bizim hedefimiz ve diğer kurumlara göre farkımız, sınavlara hazırlık sürecinde öğrencinin bu süreçteki takibi, öğrenci, veli ve kurum arasındaki iletişim sarmalının kurulmasıdır..."

İstanbul özel ders,eğitim,koçluk ve danışmanlık merkezi, İstanbul, İstanbul ilçesinde yer alan .

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.univerist.com

İstanbul Özel Ders,Eği̇ti̇m,Koçluk ve Danişmanlik Merkezi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

Konum

Bu bölümde İstanbul Özel Ders,Eği̇ti̇m,Koçluk ve Danişmanlik Merkezi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.