temizlik

Home Temizlik

Melikgazi, Kayseri

(3)

İletişim bilgileri

Adres: Köşk Mh. Köşk Cd. Beyaz Köşk Apt., Kılıçaslan, Melikgazi, Kayseri Haritayol tarifi

Telefon: +90 (352) 235-3550 ara

Hakkında

Home Temizlik: Home Temizlik Kayseri, Melikgazi ilçesinde temizlik. Home Temizlik, Kayseri, Melikgazi ilçesinde yer alan temizlik. Bu mekan toplam 3 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Home Temi̇zli̇k'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • temizlik

İncelemeler

Home temizlik, temizlik yaptığını iddia eden pisliktir. Sahtekarlıkta uzman, kampanya adıyla milletten para toplayıp kayıplara karışmıştır. Burada istediğin deliğe gir, Mahşerde girecek bir delik bulamayacaksın. Home temizlik Parasını Çaldığı ve hizmet sunmadığı insanları, orada aşağılanmış bir halde bekleyecektir. Hesabını âhirete Bırakma , Home temizlik , milletin parasını öde , sonrada beceremeyeceğin işlere bir daha burnunu sokma.


TELEFONLARINIZMI DEĞİŞTİ ULAŞAMIYORU


Şirket tercih etmemin en büyük nedeni güvenilir muhattaplar bulabileceğimi düşünmemdi. Fakat tamamen hayal kırıklığı.En ihtiyacınız olan zamanlarda düştüğünüz zor durum kimsenin umrunda değil. Bunla ilgili hiç bir çözüm önerisi sunamadıkları gibi sizin bunu dile getrimeniz bile kişileri rahatsız ederek sizi azarlamaya başlıyorlar.Arayacağını söyleyen hiç kimse size dönmüyor.Kurumsal olduğunu idda eden şirkette sürekli iki kişiyle muhattapsınız ve hiç bir sorununuzun çözümü yok.Müşteri memnuniyeti zerre kadar umurlarında değil , siz şikayetinizi dile getiremeden sizi azarlayıp bırakıyorlar.En kısa sürede sözleşmemi iptal edeceğim. Hiç kimseyede tavsiye etmiyorum!!!!