Hilal Yapı Grubu ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Hilal Mobilya Bellona

Ümraniye, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Alemdağ Cad. Çiftlik Sok. No: 13 Atatürk Mh. Alemdağ Ümraniye, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 335-0379 ara

Hakkında

Hilal Mobilya Bellona:

Hilal Yapı Grubu ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi

Şirket konusu ile ilgili inşaat sektöründe faaliyet göstermek ve konut işyeri fabrika ve bilcümle inşaat işlerini yapmak kat karşılığı inşaatlar yapmak. Şirket konusu ile ilgili Şube işyerlerini açmak ve işletmek, Fabrika ve üretim tesisleri kurmak ve işletmek, Yurt içi veya yurt dışından bayilikler almak, gerekirse yurt içi ve dışına bayilikler vermek, kurulu olan tesisleri kısmen veya tamamen satın almak, kiralamak veya işletmek, işlettirmek, Pazarlama satış mağaza veya ofisleri, birimleri kurmak, işletmek. Şirket konusu ile ilgili Kara, Deniz ve Hava taşıtları almak veya gerektiğinde bunları satmak, kiralamak menkul ve gayrimenkuller satın almak, gerektiğinde bunları satmak, kiralamak veya işletmek, Kat irtifakları ve Kat mülkiyetleri kurmak ve tesis etmek sahibi olacağı gayrimenkuller üzerinde ipotek vermek veya gerektiğinde ipotek almak. ve 7. 9. 2007 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 612385 sicil no ile kayıtlı firma, 17 Ocak 2007 tarihinde kuruldu. Hilal Mobilya Bellona, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan mobilya mağazası. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Hi̇lal Mobi̇lya Bellona'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mobilya mağazası
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Hi̇lal Mobi̇lya Bellona'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Bir tüketici olarak tüm sorunları yaşabilceğiniz yerdir. Teslimat diye bişye yoktur, canları ne zaman isterse, ne zaman nakliyecinin yolu o tarafa düşerse.. ben mesela tam 2 haftadır bekliyorum!! sonra bilgilendirme diye bişey yoktur, siz işten izin alır beklersiniz ama yine sözlerinde durmazlar, ha bide orta çağdan kalma ağızlarla üste çıkarlar suçlayarak, eğer dertsiz başınıza iş almak, para verip rezil olmak istiyorsanız buyrun burdan alış veriş yapın..