HAYGER ORGANİK GIDA LTD ŞTİ

HAYGER MANTAR

Pamukkale (Akköy), Denizli

İletişim bilgileri

Adres: Kale Mah 578 Sk No: 21 Denizli Haritayol tarifi

Telefon: +90 (258) 267-1696 ara

Hakkında

HAYGER MANTAR:

  Şirketimiz tarım ürünleri ve istiridye mantarı üretimi ihracatı amacıyla 2007 yılında "HAYALDEN GERÇEĞE" sloganıyla Hayger organik gıda Ltd şirketi adı altında Muhammet Yakar tarafından Denizli'de kurulmuştur.Firmamız  farklı markalarıyla (HAYGER , XAYME)  ürün çeşitlliliğini artırarak faaliyetlerine devam etmektedir.

 


 

 


      Firmamız 3200 m2 alana kurulu   2000 m2  alanında istiridye mantarı üretilmekte ayrıca 6 adet  özel üretim çadırlarımızda aylık 15 ton istiridye mantar üretimi yapılmakta ;  1200 m2 alanındada kompost üretimi yaparak sektörünün öncü şirketidir.

 


 

 


       İstiridye mantarı üretim tesislerimizde günlük 1,5–2 ton istiridye mantarı üretimi hacmiyle Türkiye'nin en büyük yaprak(kayın, istiridye) mantarı  üreticisi konumundadır.

 


 

 


       Üretilen istiridye mantarı üreticilerimizden gelenlerle birlikte piyasaya yaklaşık 2,5  ton mantar gönderilmektedir.İstiridye mantar Kompost üretimindede Fabrikamızda aylık ortalama 800 ton kompost üretim kapasitesiyle üreticilerimize destek vermekte ve bu alan dada diğer kurum ve kuruluşlara öncülük etmektedir.

 


 

 


      Firmamız teknoloji , deneyim  ve güven unsurlarını bir araya getirerek  anahtar teslim istiridye mantarı üretim tesisleri'de kurarak sektörün hızlı büyümesini katkı sağlama çabası içerisindedir.

 


 

 


      Şirketimiz kurumsallaşmaya önem vermekte yeni yatırımlar yapmaya ve üreticileri teşvik etmeye devam etmektedir.Bu amaçla firmamız  yeni girişimcilerimize yön vermekte, istiridye mantarının tanıtımı ve üretimi artırabilmenin azami gayretiiçerisindedir. İşimize ve kaliteye verdiğimiz önemin göstergesi olarak sahip olduğumuz  ISO 9001:2000 ve ISO 22000:2005    kalite yönetim belgelerimizi gösterebiliriz
HAYGER MANTAR, Denizli, Pamukkale (Akköy) ilçesinde yer alan istiridye mantarı yetiştiriciliği.

Soru & Cevap:

Hayger Mantar'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • istiridye mantarı yetiştiriciliği
  • kompost
  • misel
  • üretim tesis