Gündüz Ticaret

Gündüz Evden Eve Taşımacılık

Mudanya, Bursa

()

İletişim bilgileri

Adres: Yeni Mahalle Bursa Caddesi Prysmian Karşısı 128 / B. Mudanya / Bursa Haritayol tarifi

Telefon: +90 (224) 544-8541 ara

Hakkında

Gündüz Evden Eve Taşımacılık: Gündüz Evden Eve Nakliyat 2006 yılında sektöründe en iyi hizmeti sağlamak amacıyla Bursa'da kurulmuş olup tüm Türkiye'ye güvenle eşya taşımaktadır. 2006 yılında ikinci el eşya ticareti yapan firmamda kendi evimi taşırken yaşadığım sıkıntılar ve hizmet yetersizliği evden eve nakliyat hizmeti için gerekli yatırımları yapmama ve evden eve nakliyat sektöründe hizmet vermeye başlamama neden oldu. İstedim ki evimi taşırken yaşadığım sıkıntıları başkaları yaşamasın. Diğer taraftan gördümkü evden eve taşıma sektöründe yaşadığım bölgeye has bir hizmet eksikliği, yetersizliği var ve evini taşıtanların bir çoğu benim gibi mağdur oluyor. Bütün bu yaşadıklarım karşısında yaptığım yatırımlarla Gündüz Evden Eve Nakliyat kendimize ait çeşitli tonajlarda kamyon ve kamyonetleri sayesinde şehiriçi ve şehirler arası nakliyat hizmeti güvenli ve kaliteli bir şekilde vermeye başladı. Taşımacılığını gerçekleştireceğimiz bütün eşyalarınızı sigorta kapsamı altına almaktayız ve sizlere güvenli nakliyat olanaklarını bütünüyle sağlamaktayız. Amacım evden eve nakliyat sektöründe Gündüz Evden Eve Nakliyat firmamın kısa sürede sektörde edindiği çok saygın yerini ekip çalışmasıyla yakaladığımız satandartlarla daha yukarılara taşımak. Bunu da yıllar önce kendi evimin nakliyesinde yaşadığım sıkıntıların vermiş olduğu tecrübeye ve sektördeki yenilikleri takip etmeye borçluyum. Evden eve nakliyat işi tecrübe ve güven ister . Referanslarımız bölümünde daha önce çalıştığımız firmaları listeledik. Kadromuzda bulundurduğumuz elemanlar tecrübeli , eğitimli , saygılı ve işini iyi bilen elemanlardır. Ücretsiz verdiğimiz ekspertiz hizmeti sayesinde eşyalarınızın durumunu önceden görebilecek , hangi büyüklükte bir kamyonun taşıyacağını ve ne kadar ücrete taşınacağını öğrenebileceksiniz. Müşteri memnuniyeti benim için herzaman ön plandadır ve genelde yaptığımız işten dolayı bir çok insan tarafından saygı ile anılırız. Buda bizi Bursa nakliyat firmaları arasında farklı kılıyor. Selçuk GÜNDÜZ Gündüz Evden Eve Taşımacılık, Bursa, Mudanya ilçesinde yer alan mudanya evden eve nakliyat. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Web site adresi: www.gunduzevdeneve.com

Gündüz Evden Eve Taşimacilik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • mudanya evden eve nakliyat
  • mudanya evden eve taşıma
  • bursa güzelyalı evden eve nakliyat
  • mudanya ev taşıma
  • mudanya nakliyeciler rehberi
  • bursa evden eve nakiyat
  • bursadan mudanyaya ev taşıma
  • mudanyadan bursaya ev taşıma
  • mudanya nakliyatcılar rehberi

Konum

Bu bölümde Gündüz Evden Eve Taşimacilik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

buradan kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.mükemmel bir şekilde eşyalarım kamyona yüklendi.daha önce bursada iki kere ev taşıttım hasardan mahvoldum.yatak odamın aynasını daha önce başıma gelen olaylardan sonra kendim koruyayımdedim ancak elimden kaydı ve kırıldı,
işte burada taşıma şirketinin önemini anlıyorsunuz eşyalarsigortalı olduğundan hemen ödendi teşekkür ederim.