Form Plan Uluslararası Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi

Form Plan Uluslararası Mimarlık

Bakırköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Ürgüplü Cad. No: 21/A Yakut Apt. Yeşilyurt Mh. Bakırköy, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 559-1762 ara

Hakkında

Form Plan Uluslararası Mimarlık:

Form Plan Uluslararası Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi

Ulusal ve uluslararası mimarlık, Her türlü mimari proje çizimleri, tasarımları, uygulamaları, Her türlü çevre düzenlemeleri, park, bahçe, dinlenme tesisleri, turistik tesisler, otel, motel, tatil kentleri, kamping mokapm, tenis kortları, yüzme havuzları gibi proje çizimleri, tasarımları, uygulamaları, Her türlü inşaat, taahhüt ve dekorasyon işleri yapmak, Her türlü arsa, daire veya kat karşılığı inşaat işleri yapmak, Konusu ile ilgili her türlü resmi ve özel ihalelere iştirak etmek, taahhütlerde bulunmak ve bu taahhütleri yerine getirmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Her türlü yaş ve kuru gıda maddeleri yaş ve kuru sebze yaş ve kuru meyve çay kuruyemiş hububat alım satımı iç ve dış ticareti ithalat ve ihracatı Her türlü yapı malzemeleri inşaat malzemeleri yapı tesisat elektrik tesisat ve sıhhi tesisat malzemeleri alım satımı iç ve dış ticareti ithalat ve ihracatı. Şirket amacı ile ilgili olarak acentalık bayilik iç ve dış mümessillik alabilir verebilir ithalat müteahhitliği deniz kara ve hava nakliyat işleri yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler
İstanbul Ticaret Odası'na 301167 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Temmuz 1993 tarihinde kuruldu. Form Plan Uluslararası Mimarlık, İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan emlakçı.

Soru & Cevap:

Form Plan Uluslararasi Mi̇marlik'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • emlakçı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Form Plan Uluslararasi Mi̇marlik'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.