alışveriş

Forbest Japon Pazarı Çiğli Şubesi

Çiğli, İzmir

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Anadolu Caddesi, No: 790 (ziraat Bankası Yanı), Çiğli, İzmir Haritayol tarifi

Telefon: +90 (232) 376-0818 ara

Hakkında

Forbest Japon Pazarı Çiğli Şubesi: Forbest Japon Pazarı Çiğli Şubesi İzmir, Çiğli ilçesinde japon pazarı, mağaza, alışveriş. Forbest Japon Pazarı Çiğli Şubesi, İzmir, Çiğli ilçesinde yer alan alışveriş. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Forbest Japon Pazari Çi̇ğli̇ Şubesi̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • alışveriş
  • japon pazarı
  • mağaza
  • alışveriş

Konum

Bu bölümde Forbest Japon Pazari Çi̇ğli̇ Şubesi̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

bugün alışveriş mağazanıza geldiğimde çalışanlarınızdan birine ürün sordum benim bölümüm değil diye cevap verdi sonuçta forbest çatısı altında çalışdığını düşünüyorum züleyha hanımın.ben 3 parça ürün aldım ürünlerden birisiyle ilgili çok ciddi sıkıntı yaşadım mağazanıza geldiğimde iade işlemini yapamadım.kasiyeriniz raporlarını almamışdı sırf iade işlemi diye ben mağaza müdürünüzün yanına bahçeye gittim ona sorunumu anlattım içeri girdik tekrar konuşmaya devam ettik bu arada kasiyer hanım siyah saçlı olan raporlarını aldı tabiki kameralardan izleyip görebilirsiniz. doğal olarak iade işlemi gerçekleştiremedim.forbestin adına yakışır müşteri istek ve önerilerine daha uygun cevaplar verebilen nazik kibar personeller görmek isteriz..mağazanız bornova özkanlar mağazası.teşekkürler...