ısıtma sistemleri

Ferroli Kayseri Bölge Müdürlüğü

Melikgazi, Kayseri

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Orgeneral Eşref Bitlis Bulvarı, Kayapark İş Merkezi, 9/3, Melikgazi, Kayseri Haritayol tarifi

Telefon: +90 (352) 234-4432 ara

Hakkında

Ferroli Kayseri Bölge Müdürlüğü: Ferroli Kayseri Bölge Müdürlüğü Kayseri, Melikgazi ilçesinde firma, şirket, klima, isıtma sistemleri, bölge müdürlüğü. Ferroli Kayseri Bölge Müdürlüğü, Kayseri, Melikgazi ilçesinde yer alan ısıtma sistemleri. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ferroli̇ Kayseri̇ Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • ısıtma sistemleri
  • firma
  • şirket
  • klima
  • isıtma sistemleri
  • bölge müdürlüğü

Konum

Bu bölümde Ferroli̇ Kayseri̇ Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

2011 yılında binamıza firmanızın kalorifer kazanları takıldı. Yıllık bakımlarını priyodik olarak yaptırıyoruz. Bu yıl da Bölge Müdürlüğünüzü arayarak yıllık bakım yaptıracağımızı söyleyince,"ERCİYES SOĞUTMA VE ISITMA SİSTEMLERİ KAYSERİ" servisine yönlendirildim. İlgili firma kalorifer kazanımıza bakım yapıp 700 Tl artı KDV ücret aldı. Kaloriferlerimizi yakmaya başladığımızda kalorifer ısıtma grubunun altından su gelmeye başladı. İlgili firmaya tekrar baş vurduğumuzda, O arızayı gördüklerini ama ellerinde parça olmadığı için yapmadıklarını, şayet yapsalardı parça getirtme uzun süreceğinden bizim mağdur olacağımızı söylediler. Başta böylesine bir servise müdürlüğünüzce yönlendirilmemiz firmanız adına bir eksikliktir. Ayrıca bu şekilde işini yapmadan sadece parasını alıp fatura kesmeyi iş yapmak sayan bir firmaya nasıl servis yetkisi verilir? Bu durumların değerlendirilmesini ve gereğini arz ederim.