Ferco Motor ve Ticaret Limited Şirketi

Ferco Motor

Sarıyer, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Abc Yolu Abc Plaza Giriş Kat: 1 İstinye Abc Yolu Abc Plaza Giriş Kat No: 1 İstinye, Sarıyer, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 323-6964 ara

Hakkında

Ferco Motor:

Ferco Motor ve Ticaret Limited Şirketi

Her türlü motosiklet ve benzeri araçların , üç ve dört tekerlekli motor, otomobil ve benzeri araçların alımı, satımı kiralanması, kiraya verilmesi, ithalatı ve ihracatının yapılmasını, bu araçlarla ilgili olarak her türlü aksam yedek parça lastik ve diğer aksesuarların alımı, satımı, ithalatı ve ihracatı ile bu kapsamdaki aksam ve yedek parçaların imali bu araçların onarım ve bakımları için her türlü servis istasyonu, atölye ve tamirhanelerin kurulması ve işletilmesi İştigal konuları ile ilgili her türlü taşınır ve taşınmaz mallar ve maddi olmayan haklar ile belge, imtiyaz, ruhsatname, patent, ihtira beratı, know-how, royalty, telif hakkı, marka hakları tesis etmek, bunları almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, Şirkete ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde ipotek rehin ve her çeşit teminat vermek, fekkettirmek, başkalarına ait menkul ve gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek tesis etmek rehin ve teminat almak, bunları fekketmek, yukarıdaki hususlarla ilgili olarak irtifak intifa, ifraz, tevhit, parselasyon, sükna, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesisi etmek, iktisap devir ve ferağ etmek, satış vaadi vermek ve almak, 3. şahıslar için şirket menkul ve gayrimenkul mallarını teminat olarak göstererek kefalte verebilmek ve 3. şahıslara ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde kefalet almak, idari, mali, hukuki, iltizami ve tasarrufi faaliyetlerde bulunmak, taahhütlere girişmek, Türk ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri dahilinde müsaade edilen oran ve çeşitlerde tahvil ihraç etmek, ve 30. 7. 2008 tarihinde tesil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 434001 sicil no ile kayıtlı firma, 25 Şubat 2000 tarihinde kuruldu. Ferco Motor, İstanbul, Sarıyer ilçesinde yer alan motorsiklet.

Soru & Cevap:

Ferco Motor'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • motorsiklet
  • firma
  • ito üyesi