Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi

Demirdöküm Genel Müdürlük

Üsküdar, İstanbul

9 kişiden %80'si beğendi (4)

İletişim bilgileri

Adres: Bahçelievler Mh. Bosna Bulvarı, No: 148, Pk: 34688, Çengelköy, Üsküdar, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 516-2000 ara

Hakkında

Demirdöküm Genel Müdürlük:

Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi

Isıtma, soğutma, iklimlendirme ve sıcak su temin cihazları sektöründe faaliyet göstermek, ürün üretmek üzere fabrika kurmak, işletmek ve sektörel diğer tüm işleri yapmak. Çalışma konuları ile ilgili gayrimenkullere tasarruf etmek ipotek dahil olmak üzere gayrimenkullerle alakalı her çeşit ayni hkları leh ve aleyhine iktisap ve tesis etmek fikri hklar veya patent haklarını almak kiralamak satmak ve 12. 7. 2012 tarihinde tescil edilen genel kurul kararında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 53851 sicil no ile kayıtlı firma, 01 Ocak 1970 tarihinde kuruldu. Demirdöküm Genel Müdürlük, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan kombi. Bu mekan toplam 9 oy üzerinden 4 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Demi̇rdöküm Genel Müdürlük'ün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • kombi
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Demi̇rdöküm Genel Müdürlük'ün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

selam ben demirdokum kilima aldım 10 aydır kulanmaktayım ama sadece tahminen 2ay sadece kulandım geçenlerde dış unuteden ses yapıyordu ama her hangi bir arza yoktu montajdan dolayı ses vardı servisi çağırtık o gunden beri 2 sefa servis geliyor ama kilimamı temamen bozdular servisler hepsimi boyle yoksa demirdokum servisleri bilerekmi boyle yapıyorlar


13.02.2015 günü bir ürün aldım almaz olaydım çok pışmanım böyle bir ilgisizlik olmaz


.


müşteri hizmetleri 25 gün oldu dönüp bir zahmet cevap vermiyor 5 kez aramama ragmen her seferinde oyalata taktiği yapıyorlar.size yazınca sorun cözülecekmi bilmiyorum .


garantisi devam eden kılimamın ısıtmadıgı bildirdim servisin önerisi vinç çagırın yapalım dört metrelik bir merdüvenleri dahi yok on gündür bir cevap alamıyorum


Sayın yetkili;
4018771 nolu müşterinizim. 22,05,2010 tarihinde 6 yıl kombi garantisini uzattım. Garanti kapsamında her yıl kombi bakımı tarafınızdan ücretsiz yapılacaktı.
Sizin tarafınızdan arandım ve 12,08,2014 tarihinde kombi bakımı yapılmak üzere müsait olup olmadığım soruldu. bende müsait olduğumu söyledim. O tarihte servis geleceğini, evde olmam gerektiğini söylediler. Özellikle belirtmek isterim ki, 12,08,2014 tarihinde bakım randevu su sizin tarafınızdan alındı. Ben evde servis gelecek diye bekledim fakat gelen olmadı ve konu hakkında da tarafıma bilgi verilmedi. 12,10,2014 tarihinde çağrı merkezinizi aradım, konuyu ilettim ve tekrar yıllık bakım için servis talebinde bulundum. Telefon konuşmaları kayıt altına alındığı söylendi. Kontrol edebilirsiniz. 12.08.2014 tarihinde telefonlarıma ulaşılamadığı için servis gelmediği söylendi. O tarihte ben evde bekledim ve telefonlarımda açıktı. Tarafınızdan 13.10.2014 tarihinde servis geleceği ve telefonumun acık kalması gerektiği söyledi. Ben 13/14,10,2014 tarihlerinde evde servis bekledim yine gelen olmadı. Daha sonra yine çağrı merkezimiz aradım ve servisin 18,10,2014 tarihinde geleceği söylendi. Bu gecikmeden dolayı şikâyetçi olduğumu söyledim ve şikayetim hakkında şahsıma geri dönüş yapılmasını istedim. Çağrı merkezindeki personeliniz gereğini yaptığını ve bana geri dönüş yapılacağını söylemesine rağmen, beni arayan olmadı.
Bir daha beklememek adına ve servisi şikayet adına 0216 516 20 00 (genel müdürlük) no lu telefonu aradım ve mağduriyetimi Gökay Ömeroğlu beye arz ettim. İki sene öncede aynı durum ile karşılaştığımı ve hep aynı durum ile karşılaşacak isem garantinin iptalini istedim. Gökay bey bundan sonra her problemde kendilerini aramamı bundan sonra sorun olmayacağını söyledi. 18,10.2014 tarihinde servisin geleceğini ve görüşmenin akabinde sevisi kendinin tekrar arayarak gereginin yapılmasını söyleyeceğini tarafıma söyledi ve gelecek servis telefonlarında verdi.
18,10,2014 tarihi saat 18:30'da servis yine gelmedi ve 0216 375 15 15 no lu telefondan sevisi aradım. Cevap ; İşler yoğun, 19,10,2014 pazar günü çalıştıklarını, merak etmememi yarın servis gelebilir vs. cevap aldım.
Sayın yetkili; Sizlere soruyorum bir kombi veya elektronik eşya bakımı için çalışan personeliniz sizden 3 / 4 gün izin istese, bir evde 10 elektronik eşya olduğunu düşünür isek. Personeliniz yılda 30 / 40 gün eve servis gelecek diye izin istese!.. Düşünemiyorum.
Ben verdiğiniz hizmetten memnun olmadığımdan dolayı (2014 yılı bakım yapılmadı) sizden 2014, 2015 ve 2016 yıllarına ait garantinin iptalini ve almış olduğunuz garanti ücretinin de iadesini rica ediyorum.
Saygılarımla.
Sabahattin Dursun
0532 213 12 43
GERİ DÖNÜŞ BEKLİYORUM LÜTFEN


demirdöküm kombi aldım almaz olaydım.başıma gelmeyen kalmadı.iki yılda kartı yandı.onu yaptırdık bu sefer bir daha başımıza böyle birşey gelmesin diye 4 yıl garanti karşılığında 280tl ilk iki yıl için,252tl ikici iki yıl için toplamda 532tl karşılığında 4 yıl garanti yaptırdım,ne varki kartımdan çekim yapılırken 280tl, 252tl ve 252tl olmak üzere üç kez çekim yapılmış demirdöküm'e kartımdan fazladan çekim yapıldığını fazladan yapılan çekimin tarafıma iade edilmesini istedim.iade yaptık denildi hesabıma herhangi bir iade gerçekleşmedi. bankaya başvurdum bakanın araştırması sonucunda 252 tl tarafıma iade edildi.ne varki iki yıl sonunda demirdöküm beni aradı garantin bitti dediler.bende garanti iki yıl daha olması gerektiğini söyledim. ısrarla senin garantin bitti dediler bende garantim ölmesin diye kombiden de korktuğum için 305 tl daha ödeme yaparak iki yıl daha garanti yaptırdım.kuruma ödediğim banka çıktılarını alarak demirdöküme yolladım.fakat demirdöküm o dönem bana iki iade işlemi yaptığını savunuyor. bende banka yolu ile araştırılması için bankaya başvurdum banka bir tane iade işlemi gözükdüğünü söylüyor. araştırma yapabilmek için yeni tarihli bir belgeyle başvurulması durumunda araştırılarak bu paranın tarafıma iade işlemi yapılabileceğini söylüyorlar.kurumunuz ise böyle bir belge veremeyeceklerini söylüyor. verirlerse banka araştıracak ve o parayı ödemek zorunda kalacaklar ondan dolayı belge veremezlermiş, kurumunuzun kendine güveni yok.sadece bu tarih de tarafımızdan bu numaralı kişinin hesabına şu kadar iade işlemi yapılmıştır yazılı bir belgeyi veremiyor.bende her platformda bunu dile getiriyor sizin kendi kurumunuza güvenmediğiniz yerde insanlar sizin ürününüze nasıl güvensinler.kurumunuzdan bu konuda bir cesaret göstererek bana istediğim belgeyi vermesini bekliyorum.buraya yazıyorum demirdöküm mü asla diyorum.hem kombi iki yılda bozuldu,hem 252tl haksız yere alındı.


demirdöküm nitromiks marka kombiyi 2 yıldır kullanıyorum,herhangi bir sıkıntım olmadı,ancak diyarbakır da kışın karlı ve buzlu geçmesi nedeni ile çalışmadı,çağrı merkezinden oğuz bey ile yaptığım görüşmede garanti süresinin sona erdiğini,talep halinde TÜM PARÇA GARANTİSİ ile BİRLİKTE 359 TL karşılığında uzatılabileceği bildirildi,kredi kartı ile ödeme yaptım,garanti süresinin uzatıldığı söylendi,müşteri numaram 6980002 olarak tarafıma bildirildi ve servis yönlendirildi,ancak servis sadece kombinin kapağını açmış ve don tuttuğu için herhangi bir işlem yapılmadan hatta kombi kapağı bile takmadan çıkmış,birkaç gün sonra ellerinde bir parça ile gelerek 70 TL ücret talep edilmiş,ancak tüm parçalar garanti kapsamında denildiği için ücretli parça taktırmadım,-18 derecede yaşayan biri olarak demirdökümün bu hizmetinden memnun değilim,ben parça garantisi olmadığını bilseydim garanti süresini uzatmazdım,servis hiç bir işlem yapmadığı halde bakım yapıldı diye kayıt geçtiğini çağrı merkezinden öğrenmiş bulunuyorum,müşteriye karşı bu davranışın aleyhinize olduğunu düşünüyorum,bu konuda ilgilerinizi bekler,Garanti kapsamında kombimin çalışır duruma getirilmesi için gerekenin yapılmasını talep ediyorum,aksi halde savcılığa ve tüketici hakem heyetine başvuracağımı bilgilerinize arz ediyorum,telefonum 0 532 624 06 85,verilen hizmetten memnun değilim


mrblr sayın dmrdkm genl mdrlğü benim bir sorunum var benim büyük bir sorunum var nedenmi demirdöküm kombim 6. 7 yıldır k ullanıyorum ama bu süre içinde ben 3 adet kombi parası ödedim bir kombi bu kadarmı adi yapılır neden şimdi size soruyorum benim bu sorunumu nası çözecksiniz yazık değilmi size bu emaili yazarken inanınki kombim bozuk çalışmıyor şimdi sernis çağırsam bana en az 500 tl masraf var diyecekler her gelişlerinde 400 500 aşağı masraf çıkmadı yeter artık acilen bunun değişimini talep ve rica ediyorum acil cevap bekliyorum tlfnm..05322049468 not acilen çok acilen bana çözüm üreteceğinize inandığım için 5 yıdız vryorum