Çınar Yatırım Müşavirliği Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Çınar Yatırım Müşavirliği Turizm İnşaat

Şişli, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Büyükdere Cad. No: 95 Çınar Apt. Kat: 3 Daire: 11 Mecidiyeköy Şişli, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 275-1388 ara

Hakkında

Çınar Yatırım Müşavirliği Turizm İnşaat:

Çınar Yatırım Müşavirliği Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Her türlü kamu ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşların ihtiyaç duyabileceği fizibilite yatırım müşavirliği pazar etüdü proje geliştirme ve yönetimi pazarlama ve sair organizasyonlar ile uluslar arası ilişkilerin kurulması düzenlenmesi ve yönetiminde müşavirlik hizmetleri vermek Şirket amaç ve konularını gerçekleştirebilmek için menkul ve gayrimenkul mal ve haklar alabilir inşa edebilir kiralayabilir kiraya verebilir ve gerektiğinde mülkiyetinde olan gayrimenkul mal ve hakları satış şekli ve şartları genel kurul kararı ile belirlenmek kaydı ile satabilir resmi ve özel kişi ve kuruluşlar tarafından açılacak ihalelere katılabilir konusu ile ilgili olarak taahhüt işlerine girebilir, Şirket işlerini yürütebilmek için gerekli görürse ipotek ve rehin kabul edebilir ipotek ve rehin verebilir ve şirketin anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 551365 sicil no ile kayıtlı firma, 12 Nisan 2005 tarihinde kuruldu. Çınar Yatırım Müşavirliği Turizm İnşaat, İstanbul, Şişli ilçesinde yer alan emlakçı.

Soru & Cevap:

Çinar Yatirim Müşavi̇rli̇ği̇ Turi̇zm İnşaat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • emlakçı
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Çinar Yatirim Müşavi̇rli̇ği̇ Turi̇zm İnşaat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.