Celler Enerji Üretim Anonim Şirketi

Celler Enerji Üretim

Bakırköy, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Atatürk Cad. 12/1 Egs Business Park B/1 Blok Kat: 6 No: 249 Pk: 34149 Yeşilköy - Bakırköy / İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 661-3554 ara

Hakkında

Celler Enerji Üretim:

Celler Enerji Üretim Anonim Şirketi

Enerji piyasası Düzwnleme Kurumundan gerekli izinler alınmak kaydıyla enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülebilmesi için üretim tesisleri kurulması elektrik enerjisi üretimi üretilen elektrik enerjisinin ülke içinde ve ülke dışunda ticaretini yapmak. Menkul ve gayrimenkul malları iktisap etmek, satın almak satmak, adi kira veya finansal kiralama yoluyla kiralamak, kiraya vermek her surette tasarruf etmek, maliki olduğu veya kiraladığı gayrimenkuller üzerinde her türlü bina, tesis ve benzeri inşaatı bizzat yapmak veya üçüncü şahıslara yaptırmak Şirkete ait menkul ve gayrimenkul malları şirket veya üçüncü şahıslar lehine teminat olarak göstermek, bu amaçla söz konusu mallar üzerinde rehin ve ipotek tesis ve tescil etmek. Şirketin alacak veya borçlarını teminen, her cins şekil ve sırada ipotek ve rehin vermek, ipotek ve rehin almak, bunları tescil, devir ve temlik etmek, mevcut ve tesis edilecek ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek. Her türlü şahsi teminat vermek, teminat vaadinde bulunmak, bu kapsamında kefalet ve garanti sözleşmeleri akdetmek, üçüncü kişi lehine teminat vermek, borçlu veya üçüncü kişilerden her türlü teminat almak ilgili her türlü sözleşmeleri akdetmek, tadil etmek veya sona erdirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 830053 sicil no ile kayıtlı firma, 13 Ağustos 2012 tarihinde kuruldu. Celler Enerji Üretim, İstanbul, Bakırköy ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Celler Enerji̇ Üreti̇m'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi