Çavuşoğlu Evden Eve Nakliyat

Çavuşoğlu Nakliyat

Ataşehir, İstanbul

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Sahraycedit . Mah. D. 100. Ataşehir . İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 573-3382 ara

Hakkında

Çavuşoğlu Nakliyat: Çavuşoğlu evden eve nakliyat olarak firmamız 1981 yılından bugüne müşterilerine en iyi hizmeti, depolama' da, paketleme'de, hızlı ve güvenilir bir şekilde üstlendiği görevlerini başarı ile yerine getirerek, şirketimiz bu günlere gelmiş ve yine aynı tempo ve dikkatle çalışmalarına devam etmektedir. Çavuşoğlu Nakliyat olarak geleceğe güvenle taşınmak için her zaman telefon ve E-Mail yoluyla 7 gün 24 saat hizmet alabilirsiniz. Çavuşoğlu Nakliyat, İstanbul, Ataşehir ilçesinde yer alan istanbul evden eve nakliyat göztepe evden eve nakliyat istanbul nakliyat firmaları ev eşyası depolama evden eve nakliyat. Bu mekan toplam 2 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Çavuşoğlu Nakli̇yat'ın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • istanbul evden eve nakliyat göztepe evden eve nakliyat istanbul nakliyat firmaları ev eşyası depolama evden eve nakliyat

Konum

Bu bölümde Çavuşoğlu Nakli̇yat'ın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Geçen hafta çavuşoğlu ile taşındık, şimdiye kadar 11 kez taşındım ama bu kadar rezil bir firma görmedim ve bu kadar mağdur olmadım. Mağduriyetimizi gidermek için muhatap bile bulamıyorum. Bülent bey telefonlarıma yanıt verme nezaketinin bile göstermiyor. Taşıma fiyatı kadar hasarımız oldu.


cok begendım kolay ulasım oluyo yenı yerımıze tum musterılerımızı beklıyorum..