dt900 ve dt200 karşilaştirlmasi web tabanlı sistem özellikleri kolay kullanım pop-up pencerelerle ekran düzenleme araç izleme özellikleri araç bazında anlık sorgulama zamana göre periyodik izleme katedilen mesafeye göre periyod

Bilişim Sistem Mühendislik, Müşavirlik, Mümessillik Ve Jaramaz Mobil İzleme Otomotiv Cihazları

Maltepe, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Karayolları Cad. Sakızlı Sokak No: 10 küçükyalı / İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 518-7729 ara

Hakkında

Bilişim Sistem Mühendislik, Müşavirlik, Mümessillik ve Jaramaz Mobil İzleme Otomotiv Cihazları: Konu: Uzaktan araç mobil izleme sistemleri teklifi . Kuruluşlarınızın araçlarınızın ve danışmanlık hizmeti çalışmamız kapsamı aşağıda özetle, Araç Filonuz içindeki araçların : Hız, yer konumu, rölanti, vs. bilgileri ile mevcut ve geçmişe dönük tafsilatlı raporlarını hizmetinize sunan cihazdır. Önerdiğimiz DT 200 araç izleme cihazı, (çeşitli harici sensörler bağlanması gibi DT 900 modeli kullanmak üzere bazı ileri uygulamalara ihtiyacı olmayan müşterilere) size uygun cihazdır. Başarılar diler, kıymetli teklifinizi bekleriz. Saygılarımızla, Ayşe İtergen Bilişim Sistem Mühendislik, Müşavirlik, Mümessillik ve Jaramaz Mobil İzleme Otomotiv Cihazları, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan dt900 ve dt200 karşilaştirlmasi web tabanlı sistem özellikleri kolay kullanım pop-up pencerelerle ekran düzenleme araç izleme özellikleri araç bazında anlık sorgulama zamana göre periyodik izleme katedilen mesafeye göre periyod.

Soru & Cevap:

Bi̇li̇şi̇m Si̇stem Mühendi̇sli̇k, Müşavi̇rli̇k, Mümessi̇lli̇k ve Jaramaz Mobi̇l İzleme Otomoti̇v Ci̇hazlari'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • dt900 ve dt200 karşilaştirlmasi web tabanlı sistem özellikleri kolay kullanım pop-up pencerelerle ekran düzenleme araç izleme özellikleri araç bazında anlık sorgulama zamana göre periyodik izleme katedilen mesafeye göre periyod

Konum

Bu bölümde Bi̇li̇şi̇m Si̇stem Mühendi̇sli̇k, Müşavi̇rli̇k, Mümessi̇lli̇k ve Jaramaz Mobi̇l İzleme Otomoti̇v Ci̇hazlari'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.