Baytaş Demir ve Sac Sanayi İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Anonim Şirketi

Baytaş Yapı Dekorasyon

Üsküdar, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Uncular Cad. No: 30 Üsküdar Belediye Binası Karşısı Daire: 3 Gülfem Hatun Mh. Üsküdar, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 310-0951 ara

Hakkında

Baytaş Yapı Dekorasyon:

Baytaş Demir ve Sac Sanayi İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Anonim Şirketi

Her nevi sıcak soğuk siyah saclar galvanizli saclar yuvarlak profiller ile kütük demirlerden I, U köşebent, lama, silme kare demirleri ve bilumum inşaat demiri ve imalat çeliklerinin alımı ve satımı ile ithalatını ve ihracatını yapmak doğrudan veya fason olarak bizzat imalatını yapmak veya yaptırmak. Faaliyeti için gerekli olabilecek yerli ve yabancı bankalardan kredi sağlayıcı kurumlardan uzun orta ve kısa vadeli kredi alabilir adi müteselsil kefalet ipotek ve her türlü teminat alabilir, verebilir, akreditif kullanabilir. Her nevi dahili ve harici iktikraz anlaşmalar yapabilir, 3'üncü gerçek ve tüzel kişilere borçları için müteselsil kefil olabilir, şirket malvarlığını teminat olarak gösterebilir. Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili gayrimenkul ve nakil vasıtalarını satın almak, satmak üçüncü şahıslara kredi ve borçlar için ipotek ve rehin vermek, alacakları için rehin ve ipotek alabilir. Şirket amaçlarına uygun olarak gayrimenkuller iktisap edebilir, işletir kiralar kiraya verir alım satımını yapar başkalarına ait gayrimenkuller mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil eder veya bunlar üzerinde her türlü haklar iktisap eder. Şirket taşınmazlarını gerek şirketin ve gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı kredilerin (borçların) teminatı teşkil etmek üzere ipotek verebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerine intifa, irtifak, sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkuller ile ilgili tapu daireleri nezninde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. ve 28. 12. 2009 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 495866 sicil no ile kayıtlı firma, 21 Nisan 2003 tarihinde kuruldu. Baytaş Yapı Dekorasyon, İstanbul, Üsküdar ilçesinde yer alan isıtma.

Soru & Cevap:

Baytaş Yapi Dekorasyon'un kayıtlı olduğu kategoriler:

  • isıtma
  • soğutma ve havalandırma
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Baytaş Yapi Dekorasyon'un haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.