büyükelçilik

Azerbaycan Büyükelçiliği

Çankaya, Ankara

4 kişiden %100'si beğendi (5)

İletişim bilgileri

Adres: Azerbeycan Büyükelçiliği, Çankaya, 06450 Oran, Ankara, Türkiye Haritayol tarifi

Hakkında

Azerbaycan Büyükelçiliği: Azerbaycan Büyükelçiliği Ankara, Çankaya ilçesinde büyükelçilik. Azerbaycan Büyükelçiliği, Ankara, Çankaya ilçesinde yer alan büyükelçilik. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Azerbaycan Büyükelçi̇li̇ği̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • büyükelçilik

Konum

Bu bölümde Azerbaycan Büyükelçi̇li̇ği̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

merhaba ben sizinarahat etdiyim için üzür dilerim Azerbaycanlıyım kendim taekwan-doçuyum yarışlara katılmam için lisans istenilir lisans içinde sizden izin belgesi alınmalıdır izin belgesini onaylı olarak email adresine göndermek olurmu?


Azerbaycan Baküden gelen bir şahıs Azerbaycan Halkı hakkında olumsuz şeyler söyledi
böyle bir hırsız millet görülmedi dedi bu şahıs şu an konyada ermenilerin hain planlarıyla uğraşırken kendi vatandaşınız azerbaycan halkı hakkında güvenilmez dedi. lütfen seçici ve dikkatli olun. Saygılar.........


HAYIRLI GÜNLER BENİM MESELEGİM OTO RADYATÖR TAMİRCİSİ ARAÇLARIN YANİ OTOMOBİLLERİN OTO RADYATÖRLERİNDE SU KAYBI OLDUGU ZAMAN TAMİR EDİYORUM AYRICA ARAÇLARIN TAMPONLARINDA KIRILMALAR ÇATLAKLAR OLDUGU ZAMAN TAMİR DEİYORUM 36 YAŞINDAYIM BİRDE 24 YAŞINDA ERKEK YEGENİM VAR O DA BU İŞLERDEN ANLIYOR AZERBAYCANDA BU MESLEGİMİZİ YAPMAK İSTİYORUZ ÇALIŞMAK İSTİYORUZ BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ BİZLERE BİZE DAVET GELRSE ORAYA GELİRİZ TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ ÖNDER 05467881434


azerbeycana gitmek isteyen türk vatandaşlarına neden bu kadar zorluk çıkardıklarını anlamıyorum.gürcüstan tarafı bu kadar kolaylık saglarken azerı kardeşlerimizin bu kadar anlayışsız olmalarınada.sözde iki devlet bir milletiz ama sözde.tifliste 3 4 gün bekletiyorlar oysa uçakla gittiyimiz zaman hemen vize veriyorlar bence bu bir ticari anlaşmadır.oysa her vatandaş 300 400 evroya bilet alma durumunda deyil.neden kara yollarında vize alamıyoruz.neden otobusle kırmızı köprüden geçen vatandaşlara vize verilmiyor.bunlar hepsi insanlara eziyetten başka bir şey deyildir.neden rus,ukrayna,gürcüstan vatandaşına 2,3 ay vize veriliyor,kardeş dedikleri türk milletine 1ay.bü bence azerbeycanın ayıbı.ülkeler arasında vize kalkacak dediler yıllardı bekliyoruz ama yok.neyse bizim yorumlarımızı kimse kayda almıyor nasıl olsa,ama en azından içimi boşalltım böylece.