Ayhan Ekspres Kara Taşımacılığı ve Turizm San. Tic. Ltd. Şirketi

Ayhan Ekspres Kara Taşımacılığı Ve Turizm

Ümraniye, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Y. Dudullu, Mehmet Akif Mah. Şanlı Cad. Elif Apt. No: 23 Daire: 3 Ümraniye Doğan Evler Mah. Türkoğlu Cad. No: 7/a-b Ümraniye, İstanbul Haritayol tarifi

Hakkında

Ayhan Ekspres Kara Taşımacılığı ve Turizm:

Ayhan Ekspres Kara Taşımacılığı ve Turizm San. Tic. Ltd. Şirketi

Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı yapmak. Çalışma konularını gerçekleştirmek üzere mevcut haciz ipotek gibi takyidatlar ile birlikte araç ve gayrimenkul satın alabilir satabilir kiraya verebilir kiralayabilir kendi gayrimenkulleri üzerinde ipotek rehin işletme rehin tesis edip başkalarının menkul ve gayrimenkullerinden kendi lehine ipotek rehin işletme rehini alabilir fek isteyebilir ayrıca irtifak intifa sükna hakları ile medeni kanun hükümleri çerçevesinde sair ayni şahsi veya gayri maddi haklarla ilgili çeşitli iltizami ve tasarrufi işlemleri yapabilir kendi gayrimenkullerini iştirak ettiği ve etmediği gerçek ve tüzel kişiler lehine rehin ipotek ticari işletme rehin kefalet ve sair şekli ve surette her türlü teminat verebilir iç ve dış piyasalarda uzun orta ve kısa vadeli istikrazlarda akdedebi lir ve gerektiğinde menkul ve gayrimenkullerini rehin ve ipotek edebilir. Faaliyet konusunu gerçekleştirmek amacıyla Türk veya yabancı banka veya finans kuruluşlarında kısa orta ve uzun vadeli kredi almak ve gerektiği takdirde bu amaçla yada 3. kişilerin yükümlülüklerini teminat altına almak amacıyla menkul ve gayrimenkul üzerinde ipotek yada takyidatlar tesis etmek ve 24. 12. 2010 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 381155 sicil no ile kayıtlı firma, 18 Kasım 1997 tarihinde kuruldu. Ayhan Ekspres Kara Taşımacılığı ve Turizm, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

Ayhan Ekspres Kara Taşimaciliği ve Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi