Arprom 3d Ölçü Sistemleri Makine San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Arprom 3D Ölçü Sistemleri

Ümraniye, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Şehit Ünal Kalafat Sok. No:, Çamder Sit.10. Blok Daire: 7 Esenşehir Mh. Ümraniye, İstanbul, Türkiye Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 540-7402 ara

Hakkında

Arprom 3D Ölçü Sistemleri:

Arprom 3d Ölçü Sistemleri Makine San. ve Tic. Ltd. Şirketi

Bilgisayar ile optik ölçüm, tasarım, kalıp, model ve hızlı prototip imalatını ihracatını, ithalatını, alımını, satımını ve pazarlamasını yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için yabancı ortak alabilir veya yabancı şirketlere ortak olabilir, her türlü kredi ve gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.
İstanbul Ticaret Odası'na 581052 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Mart 2006 tarihinde kuruldu. Arprom 3D Ölçü Sistemleri, İstanbul, Ümraniye ilçesinde yer alan bilgisayar donanım.

Soru & Cevap:

Arprom 3D Ölçü Si̇stemleri̇'in kayıtlı olduğu kategoriler:

  • bilgisayar donanım
  • yazılım ve sarf malzemeleri
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Arprom 3D Ölçü Si̇stemleri̇'in haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.