Al-ka Turizm Seyahat Yatırımlar Ticaret Limited Şirketi

AL-KA TURİZM

Küçükçekmece, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Cennet Mh. Hürriyet Caddesi, No: 56, Kat: 1, D: 5, Küçükçekmece, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (212) 425-4204 ara

Hakkında

AL-KA TURİZM:

Al-ka Turizm Seyahat Yatırımlar Ticaret Limited Şirketi

2004 yılında uluslararası standardizasyon kuruluşu olan Orion Register, LNC., USA tarafından kalite standardı İSO 9001:2000belgelendirilen firmamız toplam kalite yönetimi anlayışı ile geniş ürün yelpazesi ve hizmet ağının her noktasında siz değerli müşterilerimize aynı kalite ve özende hizmet sunmakta ve her geçen gün ağını genişletmektedir.

2010 yılında IATA üyesi olarak yurt içi ve yurt dışı bilet satışında da siz kıymetli müşterilerimize bilet hizmetine başlamıştır. Müşterilerimize hizmet etmenin verdiği mutluluk ve enerji ile ağımızı genişletmek üzere 2013 yılında bünyemize kattığımız başka bir Acentamızla otel rezervasyonu ve vize hizmetinide sizlere sunmaktayız. Turizmdeki alt yapımızı tamamen güçlendirmek için ağımızı genişlettik. Doğru hizmeti sağlamak için kendi bünyemizde bölümlere ayrıldık. Bugüne kadar 50.000'i aşkın misafirimizi hac ve umre'de ağırlamanın vermiş olduğu tecrübe ile Hac ve Umre hizmetlerinde sizleri daha aydınlatıcı ve doğru hizmeti sağlamak için hacveumreye.com sitemizde " Güven ve Rahatlık Sizinle " sloganı ile sizlere hizmet sunmaktayız. Artık online satış sistemimiz ile umre seyahatlerinizde sizinleyiz.
İstanbul Ticaret Odası'na 475560 sicil no ile kayıtlı firma, 07 Mayıs 2002 tarihinde kuruldu. AL-KA TURİZM, İstanbul, Küçükçekmece ilçesinde yer alan acente.

Soru & Cevap:

Al-Ka Turi̇zm'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • acente
  • turizm
  • firma
  • turizm acentesi
  • acente
  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde Al-Ka Turi̇zm'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.