doğalgaz

Aksagaz Adana Bölge Müdürlüğü

Çukurova, Adana

4 kişiden %60'si beğendi (3)

İletişim bilgileri

Adres: Mahfesığmaz Mh. Turgut Özal Bulvarı, No: 45, Çukurova, Adana Haritayol tarifi

Telefon: +90 (322) 232-7500 ara

Hakkında

Aksagaz Adana Bölge Müdürlüğü: Aksagaz Adana Bölge Müdürlüğü Adana, Çukurova ilçesinde doğalgaz, doğalgaz dağıtım, gaz dağıtım. Aksagaz Adana Bölge Müdürlüğü, Adana, Çukurova ilçesinde yer alan doğalgaz. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 3 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Aksagaz Adana Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • doğalgaz
  • doğalgaz dağıtım
  • gaz dağıtım

Konum

Bu bölümde Aksagaz Adana Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Hatay-Antakya dan. biz 3 site sakinleri(yeşil konaklar-mavi konutlar-ilkevlersitesi) doğal gaz için 200 imza topladık ana boruyada 300-500m uzaktayız. Ne yapmamız lazım.yol gösterir yada ılglenırsenız minnettar kalırız .saygılarımla


Randevu Talebi:
Merhaba Sn ; Güngör bey,
Ben Liya Mühendislikte çalışan personel olarak sizden randevu alarak görüşmek isteğim sürekli ret ediliyor.Gereğini bilmiyorum.Sizinle görüşmek istiyorum.Lütfen randevu vermenizi rica ediyorum.


HasanKAHRAMAN ADINA BİR ONAYIMIZ VARDI HALA GELMEDİ..
ENKISA ZAMANDA KIŞ BİTMEDEN GELİRSE ÇOK MEMNUN OLACAĞIZ.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ. Abone no. 1375549


adana 100 .yıl 85039 nolu sokakta küçük bir çalışmanızdan dolayı MENEKŞE APT B BLK ÖNÜNE BİR KAMYON SARI KUM DÖKÜLDÜ VE YERDE KALAN YAKLAŞIK 5 6 EL ARABASI KADAR KISMI KALDIRILMADI ATIK OLAN SARI KUMUN TEMİLENMESİ İSTİYORUZ