Emlak Bürosu

Ahmet Can Canpolat Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı

Başakşehir, İstanbul
Ahmet Can Canpolat Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı

(5)

İletişim bilgileri

Adres: Bahçeşehir, Bahçekent, Başakşehir/İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (533) 503-3427 ara

Hakkında

Ahmet Can Canpolat Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı: Olmazsa olmaz değerlerimizle sizi zirveye taşımak için buradayız. * Güven * İnovasyon * İşbirliği * Müşteri odaklılık * Profesyonellik

Coldwell Banker " İlklerin Markası " * İlk Gayrimenkul Danışmanlık hizmeti veren * Ticari Gayrimenkul Danışmanlığını hayata geçiren * Lüks konut pazarlamasını başlatan *Tam kapsamlı taşınma ve satış sonrası hizmetleri sunan * İlk görüntülü portföy tanıtımını yapan * İlk defa bir televizyon kanalına reklam veren * İlk Gayrimenkul Danışmanlık eğitimini veren * Online eğitim sistemini ilk kuran * İlk defa internet sitesi kuran * Akıllı telefonlar için ilk mobil uygulamalara imza atan * Sosyal medyayı ilk kullanmaya başlayan * Gayrimenkul sektöründe özel ilk üniversite olan Coldwell Banker Üniversitesini kuran Gayrimenkul Danışmanlık Markasıdır. Ahmet Can Canpolat Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, İstanbul, Başakşehir ilçesinde yer alan emlak bürosu. Bu mekan toplam 1 oy üzerinden 5 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

Ahmet Can Canpolat Gayri̇menkul ve Yatirim Danişmanliği'nin kayıtlı olduğu kategoriler:

  • Emlak Bürosu

Konum

Bu bölümde Ahmet Can Canpolat Gayri̇menkul ve Yatirim Danişmanliği'nin haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.