market

A101 Kayseri Bölge Müdürlüğü

Melikgazi, Kayseri

4 kişiden %40'si beğendi (2)

İletişim bilgileri

Adres: Mimarsinan Osb, 13. Cadde, No: 28, Melikgazi, Kayseri Haritayol tarifi

Telefon: +90 (352) 294-3828 ara

Hakkında

A101 Kayseri Bölge Müdürlüğü: A101 Kayseri Bölge Müdürlüğü Kayseri, Melikgazi ilçesinde bölge müdürlüğü, gıda, market. A101 Kayseri Bölge Müdürlüğü, Kayseri, Melikgazi ilçesinde yer alan market. Bu mekan toplam 4 oy üzerinden 2 yıldız aldı.

Soru & Cevap:

A101 Kayseri̇ Bölge Müdürlüğü'nün kayıtlı olduğu kategoriler:

  • market
  • bölge müdürlüğü
  • gıda
  • market

Konum

Bu bölümde A101 Kayseri̇ Bölge Müdürlüğü'nün haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.

İncelemeler

Mithat paşa. Mah deki a 101 den indirimde diye peynir aldk iki adet yalnız tuzsuz almısız birini acmıstık diğerini değiştirelim dedik görevli sorumlu kimse o kişi değişim yapmıyoz diyo bu nasıl iş açılmamış ürün fişi var alalı 2 saat olmus kayseri kocasınan da ilgilenmenizi rica ederim böyle birşey olamaz


SM selçuk Lüleci uç aydir hakkimizi yiyosun bu isi coz artik sen sonuç vermiyosan cemil beye cikacam


TUFANBEYLİ MAGAZASINDA SÜREKLİ SKT ÜRÜN BULUNMAKTADIR...AYIN 17 SINDE 17 TARİHLI BİRŞAH YOĞURT HALEN RAFTA SATILMAKTADIR...AYRICA SÜREKLI KASA YANINDA TARİHİ GEÇMİŞ TATLILAR ZORLA MÜŞTERİLERE SUNULMAKTADIR..1 HAFTA İÇERİSİNDE EKMEK KADAYIFI TATLISINI KASANIN YANINDA ZORLA SATUYORLARDI VE PERSONELLER ÇOK SURATI ASIK VE HAVALI HİÇ İLGİLENMİYORLAR..İLGİLENDİKLERİ TEK KONU TARIHİ GEÇMİŞ URÜNLERİ SATMAK..ALIŞVERİŞ BİTMİŞ KASAYA GELİYORUZ ÇALISANLAR ORDA YEMEK YIYOR UMURSAMIYO KASAYA BAKACAKMISINZ DEYİNCE DE AÇ MI KALALIM DİYORLAR..BU MAGAZAYLA KISA SUREDE İLGİLENMENİZİ RİCA EDERİM..


KIRŞEHİR AHMET YE SEVİ A101 ŞUBE MÜDÜR YARDIMCINIZ GÜL TURHAN İSİMLİ BAYAN SON KULLANMA TARİHİ GERMİŞ MALZEME SATMAKTADIR .BU TÜR DAVRANIŞLARIN BİR DAHA YAŞANMAMASI İÇİN GEREKLİ UYARIYI YAPMANIZ İSTEMEKTEYİM.ŞAYET BU TÜR DAVRANIŞLAR DEVAM EDERSE KONUYU TÜKETİCİ MAHKEMESİNE TAŞIYACAĞIM.SİZLERDE A101 AİLESİ OLARAK GEREĞİNİ YAPACAĞINIZDAN HİÇ KUŞKUM OLMAMAKTADIR