23 Medya Reklam Bilişim ve Sportif Organizasyon Hizmetleri Uğur Şahin

23 Medya Reklam Bilişim Ve Sportif Organizasyon Hizmetleri Uğur Şahin

Maltepe, İstanbul

İletişim bilgileri

Adres: Çınar Mah. Kadir Has Cad. No: 2/1 Küçükyalı, Maltepe, İstanbul Haritayol tarifi

Telefon: +90 (216) 489-4052 ara

Hakkında

23 Medya Reklam Bilişim ve Sportif Organizasyon Hizmetleri Uğur Şahin:

23 Medya Reklam Bilişim ve Sportif Organizasyon Hizmetleri Uğur Şahin

Çeşitli medya reklamları için alan ve zamanın bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak satışı(ilan tahtası bilboard bina araç vb. üzerinden reklam alanlarının ve zamanlarının satışı dahil) Bilgisayar programlama faaliyetleri (Sistem veri tabanı network web sayfası vb. yazılımları ile müşteriye özel yazılımların kodlanması) Bilgisayar danışmanlık faaliyetleri (Donanım gereksinimleri gibi donanımla ilgili bilişim konularında uzman görüşü sağlanması bilgisayar gereksinilerinin belirlenmesi bilgisayar sistemlerinin planlanması ve tasarlanması) Web portalı faaliyetleri, Haber ajanslarının faaliyetleri (Medya için haber resim röportaj tedarik eden haber bürosu ve haber ajanslarının faaliyetleri) Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi reklamın tasarımı sözlerin yazılması reklam filmleri için senaryonun yazımı satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb. ) Spor ve eğlence amaçlı spor etkinliği ve karşılaşması düzenleyicilerinin ve organizatörlerin faaliyetleri) işleri.
İstanbul Ticaret Odası'na 840368 sicil no ile kayıtlı firma, 05 Kasım 2012 tarihinde kuruldu. 23 Medya Reklam Bilişim ve Sportif Organizasyon Hizmetleri Uğur Şahin, İstanbul, Maltepe ilçesinde yer alan firma.

Soru & Cevap:

23 Medya Reklam Bi̇li̇şi̇m ve Sporti̇f Organi̇zasyon Hi̇zmetleri̇ Uğur Şahi̇n'nın kayıtlı olduğu kategoriler:

  • firma
  • ito üyesi

Konum

Bu bölümde 23 Medya Reklam Bi̇li̇şi̇m ve Sporti̇f Organi̇zasyon Hi̇zmetleri̇ Uğur Şahi̇n'nın haritadaki konumunu, varsa sokak görünümünü ve uydu haritasını görebilirsiniz.